Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Kada za naucni rad skinem ono sto mi treba, ja to dam u stampu. Tada iscitavam do mile volje, listam, podvlacim, precrtavam, zapisujem itd, ne mogu bez toga, tako pisem svaki rad. Elektronski mogu da citam, ali mi je to neugodan osecaj.
Kad treba da napisem ono sto moram, sednem za laptop i odradim.
Korisnikov avatar
By Tungi
Samo miris i osećaj papira pod prstima.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
''

:love:

U procesu sam skidanja čitve moje biblioteke na ovo moje malo govno. :love:
Korisnikov avatar
By IriS
ja volim da čitam knjige. mnogo volim...i volim njihov miris i volim da ih redjam po policama kad ih pročitam...i volim da ih dajem prijateljima na čitanje... i i i pored svega toga ja više naprosto ne znam gde ću sa njima :sigh:

a na kompu ne mogu da ih čitam... bolu me oči, a imam gomilu knjiga u e-formatu...i tako...
Korisnikov avatar
By gnossienne
Volim.
Navikla sam čitajući stručnu literaturu do koje nisam mogla doći bez interneta.
Divna CTRL+F opcija.
Ali ipak volim da imam na polici ono što mi se veoma dopada.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jel to mirisanje knjiga neki fetish? :neznam:

ont: mogu. i mnogo je lakse da kad idem negde nosim jedan ipad nego knjige. i jos sva ta drveca :placko:
Korisnikov avatar
By mega therion
mogu, gomile sam tako iscitala... + naravno da se te knjige ne mogu tek tako naci kod nas...
Korisnikov avatar
By acid drop
Ne mogu.
Pročitala sam jednu tako, jedva, a nije bila nešto obimna. :sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni recimo fali onaj vizuelni osecaj kako napredujem sa knjigom, vizuelni, NE predstavljen tackicama na displeju ili brojem strana.

I uopste (ovoga sad postah svestan kao meni bitnog za ovu temu): bez problema sa ekrana citam nesto ako ga iscitavam drugi, treci put, ne prvi.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mogu da chitam bez problema, al ne mogu da uchim.

Kad sam u modu da je to za skolu itd, sve preko recimo 10tak stranica je previse. Nit mozes da podvuces, nit prelistash brzo itd. Search je doduse koristan, toga na papiru nema.

Pokusavam da izbegavam nepotrebno stampanje kad god je to moguce.
Korisnikov avatar
By KiWi
Sa monitora ne ... sa tableta da.

Životna mi je želja da kupim projektor pa čitam knjigu sa zida. Stvarno :)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
želela bih da dobijem na poklon ovo:

Slika

:hyper:

i to u nekoj nagradnoj igri, jer drugačije bi značilo rastati se od brdo para...
Korisnikov avatar
By belch
mogu, i da citam i da ucim
Korisnikov avatar
By Dirrty
Navikao sam se. Poslednjih 10 knjiga sam pročitao u elektronskom formatu. Ne mogu reći da mi je draža klasična varijanta, samo je jednostavnija za rukovanje i manje zamorna. Ali kada želim originalna (engleska) izdanja knjiga koje su ili jako skupe ili ih ne možeš naći u Srbiji, osim poručiti online iz inostranstva, ne bunim se čitajući e-format.
Korisnikov avatar
By .:Q:.
mogu ali ne preferiram te često štampam; znači mi da podvlačim i komentarišem
Korisnikov avatar
By elizevin
Mogu i te kako :D Pola materijala za faks je u elektronskom obliku, a redovno mi ne radi stampac, pa mi je generalno lakse da citam sa ekrana. Ali i generalno, mislim da sam vise knjiga procitala sa monitora nego u papirnom obliku, makar u zadnjih deset godina. Narucivati knjige sa neta je nezgodno i kosta, i treba i da se priceka, a posle i treba negde staviti tu knjigu, a moji kapaciteti su odavno popunjeni, skinuti istu knjigu je besplatno, istovremeno i ne zauzima mesta (sem na hdd-u). A posto citam veoma brzo, i imam periodicne maratone od spojenih nekoliko dana kad se zaljubim u neki serijal ili slicno, ne bih stigla da se nastampam. A za mobilne varijane je tu moj najvoljeniji kindle <3

iako, moram priznati da je miris sveze stampane knjige jedan od najlepsih mirisa ikada :)
Mogu da čitam knjige sa monitora, ali više volim štampana izdanja. Ako neku knjigu ne pronađem u štampanom izdanju a želim da je čitam, rešenje mi je elektronska knjiga. Retko pronalazim u štampanom izdanju knjige lgbt tematike, pa se trudim da nešto od tih knjiga sa interneta skinem.
Korisnikov avatar
By Katengl
Čitanje sa kompa samo kao poslednja opcija, posle štampanih i audio knjiga. Već sam dovoljno ćorav.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!