Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Hans
Originally posted by Incubus

Marko Šelić- Zajedno sami (neočekivano)
Meni ljudi ne veruju, ali ih ubedim i onda čitaju. Zaista dobra.

Elfriede Jelinek - Die Klavierspielerin
Korisnikov avatar
By lav
e ovo je super tema, Hesse - Igra staklenih perli, odlicna knjiga
Korisnikov avatar
By XerYuS
Sidney Sheldon
Gospodar igre + Gospodarica igre
By Hans
Originally posted by lav

Konačno da neko na ovom forumu napiše i pokoju lepu o Heseu. Intelektualna elita, kojoj moja malenkost ne pripada, plasira trend da se Hese iz neznamkog razloga diskriminiše i dezavuiše.

Dobra knjiga. Idealna mi je povezanost sa dalekom budućnošću a da se ne fantazira o supersoničnim avionima, već je u biti čovek.
By Speculum Columbae
Originally posted by Hans
Originally posted by lav

Konačno da neko na ovom forumu napiše i pokoju lepu o Heseu. Intelektualna elita, kojoj moja malenkost ne pripada, plasira trend da se Hese iz neznamkog razloga diskriminiše i dezavuiše.

Dobra knjiga. Idealna mi je povezanost sa dalekom budućnošću a da se ne fantazira o supersoničnim avionima, već je u biti čovek.
Zapravo, ja sam imao taj stav za Hesse-a iz nekog razloga (a voleo sam ga) i onda kada si mi to rekao jednom prilikom, opet sam ga čitao i prepustio se.
I ne znam šta mi je bilo.
By Hans
Ja mislim da se Hese čita u različitim dobima. Moja je greška bila što sam 'Idiota' čitao na 1. gimnazije na primer. :maca;

Kamenzinda, Demijana i Pod točkom čitaš u gimnaziji.

Narcisa i Igru nakon nje.

Stepski vuk mi je idealan za 25 +.
By filipkum
Erik Emanuel Smit trilogija u izdanju Lagune (Milarepa, Gospodin Ibrahim i cvetovi iz Kurana, Oskar i gospodja u ruzicastom mantilu)
Korisnikov avatar
By lav
Originally posted by Hans
Originally posted by lav

sustinu si pogodio, obozavam Hessea, sjajan pisac, nazalost mnogi ga citaju u pogresno vreme
Korisnikov avatar
By Tuznipetarpan
"Lazna verenica"- Amanda Kvik
Procitao je pre par dana u jednom dahu, bas swe ono sto ja wolem :D . ljubaw, misterija, starinsko wreme, tajanstwene kuce:trep:
By polarlicht4.1
BetterWorldBooks daje ovih dana 15% popusta na 5 i više knjiga a ja više ne znam šta da kupim/čitam. Za sada sam izabrao tri - Alexander Theroux "Laura Warholic: Or the Sexual Intellectual", Winfried G. Sebald "Vertigo" i Mary Gaitskill "Two Girls Fat and Thin" - treba da nađem još dve. Gledao sam da uzmem nekog Hollinghursta ali ne znam kog i da li uopšte. Ima li ko neku ideju?
Korisnikov avatar
By elizevin
Jao, bindzovala sam juce celu Covek zvani Uve, i knjiga je fenomenalna, velika preporuka :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!