Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Mislim da je Stepski vuk
ali nikako da stignem da je pročitam :(
Korisnikov avatar
By Tungi
Selin - Putovanje nakraj noći
Korisnikov avatar
By Sena86
Onore de Balzak - Jedna mračna afera (džepno izdanje je u pitanju, 217 str.). ''Kultura'', Beograd 1962. godina. Uzela sam, polovnu naravno za 70 din. :-) Ali ne znam kad će doći na red za čitanje. :-)

Sinopsis: Po rečima jednog od najboljih poznavalaca Balzaka ''Jedna mračna afera'' spada među najbolja dela Balzakova. Ovo delo se nadovezuje na romane u građanskom ratu. U neobičnoj živoj radnji, u koju su upletene mnoge sudbine, predstavljeni su gotovo svi društveni slojevi i osvetljena pojava revolucije, carstva i restauracije. Dvolične igre ličnosti, policija, agenti i progonjeni, suptilna politička analiza, sve je to obuhvaćeno u delu koje se čita bez predaha.

Sve njegove knjige čine samo jednu knjigu živu, sjajnu, duboku, gde vidimo kako se kreće i komeša uznemirena, usplahirena, onakva kakva jeste, cela savrmena civilizacija... Viktor Igo
Korisnikov avatar
By Sena86
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2738087#p2738087]elizevin napisao:[/url]Balzak :love:
Samo sam pročitala ''Čiča Goria'' u srednjoj i skoro jednu njegovu kratku prču (izašla je uz Blic), naslov je ''Devojka sa zlatnim očima''.

Inače, malo pre sam se vratila iz Vulkana, bili su neki popusti i tri knjige su me koštale 1.350 din, umesto 2.500 din, što me je dodatno obradovalo. :-) 1.Milorad Pavić - Beogradske priče, 2. Donato Karizi - Vladar iz senke, 3. Irving Stoun - Agonija i ekstaza. Pročitala sam Šaptača Donata Karizija i oduševila se, nadam se da je i Vladar podjednako dobar.
By Ulix
Smrt je izjahala iz Persije, Peter Hajnoci
Emil Zola - Tereza Raken (192 str.). Edicija Reč i misao. Polovna naravno, svega 100 dinara. :-D Ko zna kad će doći na red, ali eto naišla sam u šetnji na nju, Zeleni venac. :-) Zanimljivo je da ima odličan predgovor pisca koji je napisao godinu dana po objavljivanju knjige na nekoliko strana, kao i zanimljiv pogovor Dušana Miličića.
Korisnikov avatar
By elizevin
Uspavana i vreteno, Nil Gejmen

Predivno ilustrovana varijacija Trnove Ruzice :love:
Korisnikov avatar
By elizevin
Najbolja drugarica mi je kupila za rodjendan Betmen Apolo (Peljevin) :love: Sutra je dobijam, jeeej :D
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!