Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by UlixŠto me podseti - u pripremi je "Le gouvernement de soi et des autres", serija predavanja iz 1983. Trebalo bi da se pojavi na francuskom ove godine, možda i engleskom. No, sve mi se čini da ćemo malo popričekati za srpski prevod, čitam da je reda veličine "Hermeneutike subjekta".
Radjanje biopolitike, Misel Fuko
Originally posted by polarlicht4.1... i ako cena bude kao ovih par knjiga koje je stampala izdavacka kuca Svetovi, ja cu cekati povoljnu priliku da je ukradem na sajmu knjiga.Originally posted by UlixŠto me podseti - u pripremi je "Le gouvernement de soi et des autres", serija predavanja iz 1983. Trebalo bi da se pojavi na francuskom ove godine, možda i engleskom. No, sve mi se čini da ćemo malo popričekati za srpski prevod, čitam da je reda veličine "Hermeneutike subjekta".
Radjanje biopolitike, Misel Fuko
Originally posted by Ulix2006. ili 2005. sam "Hermeneutiku subjekta" platio 400din (baš sad gledam da je precrtano prvo 990 pa 490). Ili im je dozlogrdilo da je gledaju više na štandu ili se prodavac malko zaje*ao, uglavnom dođoh do knjige za male pare.
... i ako cena bude kao ovih par knjiga koje je stampala izdavacka kuca Svetovi, ja cu cekati povoljnu priliku da je ukradem na sajmu knjiga.![]()
Originally posted by UlixZlatan si.
Imam negde kuci fotokopiju, jer nisam mogao da je ukradem iz biblioteke, bilo me sramota.![]()
Originally posted by polarlicht4.1I završio sam je pre par dana - odlična je. Priča o prvom kineskom psihoanalitičaru u potrazi za devicom.
on: Uzeh danas iz biblioteke "Kompleks sudije Dija" Daia Sižija. Trebalo bi da je nešto zanimljivo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!