Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Isidora Bjelica

dopada mi se njen rad i pojava
46
68%
ne svidja mi se
22
32%
Korisnikov avatar
By spliff
jedino shto cenim kod bjelice je chinjenica da je zagovornik legalizacije lakih droga

:spliff:
Korisnikov avatar
By Tomek
Ranije mi je bila zanimljiva.
Poslednjih par godina mi cak nije ni smesna.
Bezveze je. Antipaticna mi je. Iritira me....
Korisnikov avatar
By Hton
OBOZAVAM JE!-najbolja pojava na srpskoj javnoj sceni. Mada moram da priznam da mi se mnogo vise svidja njen novinarski,a u poslednje vreme i voditeljski rad,nego knjige koje pise. U stanju je u 2 god da izda 10 knjiga-a to je stvarno previse(drago mi je sto je uspesna, ali su joj knjige stvarno ona najlaksa "knjizevnost"-kao srpski Paulo Koeljo-kratke sa kao "dubokom poukom")
Revolucionarnih pogleda, jako lepo ,iskreno i krajnje normalno prica o sexu kao potpuno normalnoj pojavi. Naravno iznosi i druge stavove,ali posto se svi samo za price o sexu uhvate,niko je neslusa. Pored toga prirodna je ,duhovita i uspeva da nosi sesire u srbiji,a da to ne izgleda kao malogradjanski, skorojevicki neukus i sto je najvaznije zraci sharmom tako da njime uspeva da sakrije sve mane.
PS: jako se nadam da ce se jednom kandidovati za predsednika:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!