Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
AbortiraniTerorista napisao:Poljubiš me u polni organ, tj. mozak!!!Hvala na ponudi, zakržljale stvari ne ljubim.
lav napisao:A ja imam samo jedno pitanje, kako ti vise nije bzvz da se potucas po medijima i pricas gluposti, kada rezultata nemas... Jedna obicna posvudusa...Rezultati:
alexandermagic napisao:Zanima nas emisija kod Sanje Marinković. Što imaš reći o tome?Tema je da li možeš da postigneš u životu sve što poželiš... tako nešto... U ponedeljak je snimanje pa ću vam javiti da li je Palma obrisao pod sa mnom kao što sa Goranom Miletićem ili ne...
AbortiraniTerorista napisao:ali ste i dalje losi. to sto ste aktualniji od gay-serbije ne znaci da je gayecho ekšli dobar LGBT medij.
- GayEcho portal koji svakodnevno obaveštava o LGBT dešavanjima (dok gay-serbia kači vest jednom u dve nedelje)
- Gej magazin Optimist koji plane čim izađe i kritike su do sada pozitivnenisu iskljucivo pozitivne.
- Merlinka festival koji se organizuje već treću godinu za redom i jedini je LGBT javni događaj sa kontinuitetom u Srbijinadajmo se da nece nestati struje.
Objavio knjigu i jedan od najčitanijih B92 blogerakakve to veze ima s aktivizmom?
Hoćete još da se hvalim svojim rezultatima ili je ovo dovoljno?hajde jos, mozda dodjes i do necega sto doista jest rezultat.
AbortiraniTerorista napisao:pola stvari nema veze sa aktivizmom, parada ? gde je ? odnos prema lgbt ? ah...lav napisao:A ja imam samo jedno pitanje, kako ti vise nije bzvz da se potucas po medijima i pricas gluposti, kada rezultata nemas... Jedna obicna posvudusa...Rezultati:
- GayEcho portal koji svakodnevno obaveštava o LGBT dešavanjima (dok gay-serbia kači vest jednom u dve nedelje)
- Gej magazin Optimist koji plane čim izađe i kritike su do sada pozitivne
- Merlinka festival koji se organizuje već treću godinu za redom i jedini je LGBT javni događaj sa kontinuitetom u Srbiji
- Objavio knjigu i jedan od najčitanijih B92 blogera
Hoćete još da se hvalim svojim rezultatima ili je ovo dovoljno?
lav napisao: pola stvari nema veze sa aktivizmom, parada ? gde je ? odnos prema lgbt ? ah...Meni se jebe za paradu
lazarus napisao:Zašto ste nepristojni prema Azdeljkoviću. Ja ne shvatam zašto omalovažavate čovjeka samo zato što vašem ukusu ne paše način na koji radi, djeluje i živi. Ne shvatam kakvu je štetu on mogao napraviti LGBT ljudima.zaradjuje na meni a nije trazio autorska prava!
Meni lično je duhovit i djeluje skroz dobronamjerno.
lazarus napisao:Ovdje čitam samo klevete o njemu a nijedan dokaz. Ta mahalska retorika je stvarno dosadna, izgleda i besmrtna.Koliko se secam ovaj covek je mene zastupao kod predsednika drzave a sad prodaje knjigu vreme hemoroida
barni011 napisao:a pre toga sam pušio kurčeve po klozetima i na Ušćulazarus napisao:Ovdje čitam samo klevete o njemu a nijedan dokaz. Ta mahalska retorika je stvarno dosadna, izgleda i besmrtna.Koliko se secam ovaj covek je mene zastupao kod predsednika drzave a sad prodaje knjigu vreme hemoroida
jeste duhovit, to mu zaista ne mogu osporiti
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!