Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By lav
A ja imam samo jedno pitanje, kako ti vise nije bzvz da se potucas po medijima i pricas gluposti, kada rezultata nemas... Jedna obicna posvudusa...
By sncbgd
kad ti biti gay postane profesija rezultati vise nisu vazni
Deco, UJAAAAAA !!!!! :cuddle: :vijaca:
Pedžica je na svom renomiranom fejsbuk profilu najavio svoje gostovanje kod ugledne tv autorke Sanje Marinković u još uglednijoj emisiji '' Magazin IN '' na prestižnoj TV Pink naredne subAte i to zajedno sa Palmom.
Očekujem dobru zabavu i puno, puno smeha.
:fancyklap:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
lav napisao:A ja imam samo jedno pitanje, kako ti vise nije bzvz da se potucas po medijima i pricas gluposti, kada rezultata nemas... Jedna obicna posvudusa...
Rezultati:

- GayEcho portal koji svakodnevno obaveštava o LGBT dešavanjima (dok gay-serbia kači vest jednom u dve nedelje)

- Gej magazin Optimist koji plane čim izađe i kritike su do sada pozitivne

- Merlinka festival koji se organizuje već treću godinu za redom i jedini je LGBT javni događaj sa kontinuitetom u Srbiji

- Objavio knjigu i jedan od najčitanijih B92 blogera

Hoćete još da se hvalim svojim rezultatima ili je ovo dovoljno? :zen:
alexandermagic napisao:Zanima nas emisija kod Sanje Marinković. Što imaš reći o tome? :novinar:
Tema je da li možeš da postigneš u životu sve što poželiš... tako nešto... U ponedeljak je snimanje pa ću vam javiti da li je Palma obrisao pod sa mnom kao što sa Goranom Miletićem ili ne...
Zna se. Sanjica uzme neko opšte mesto, neku temu, objavi na početku da će se baš o njoj pričati u emisiji i onda isproziva goste, koji prvo dobiju neke gaće na poklon od generalnog sponzora i do kraja emisije svako priča šta mu padne na pamet, uz povremena Sanjicina pitanja, koja treba da podsete goste i gledaoce na temu emisije i uz povremeno uključenje u razgovor bubuljičavih devojaka iz publike.
Pedžice, molim te, uloži napor da dobiješ poziv za gostovanje kod Lee KISS.
Pa da te gledamo kako sediš pored Nade Topčagić, aplaudiraš na dosetke Bore Drljače, kusaš kulene sa bogato postavljene trpeze i učestvuješ u Kissuljinim igrama iznenađenja.
:vijaca:
Korisnikov avatar
By Srklet
AbortiraniTerorista napisao:
- GayEcho portal koji svakodnevno obaveštava o LGBT dešavanjima (dok gay-serbia kači vest jednom u dve nedelje)
ali ste i dalje losi. to sto ste aktualniji od gay-serbije ne znaci da je gayecho ekšli dobar LGBT medij.
nisu iskljucivo pozitivne.
- Merlinka festival koji se organizuje već treću godinu za redom i jedini je LGBT javni događaj sa kontinuitetom u Srbiji
nadajmo se da nece nestati struje. :giggle:
Objavio knjigu i jedan od najčitanijih B92 blogera
kakve to veze ima s aktivizmom?
hajde jos, mozda dodjes i do necega sto doista jest rezultat. :party:
Korisnikov avatar
By lav
AbortiraniTerorista napisao:
lav napisao:A ja imam samo jedno pitanje, kako ti vise nije bzvz da se potucas po medijima i pricas gluposti, kada rezultata nemas... Jedna obicna posvudusa...
Rezultati:

- Objavio knjigu i jedan od najčitanijih B92 blogera

pola stvari nema veze sa aktivizmom, parada ? gde je ? odnos prema lgbt ? ah...
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
lav napisao: pola stvari nema veze sa aktivizmom, parada ? gde je ? odnos prema lgbt ? ah...
Meni se jebe za paradu :lukavi:
Ne organizujem istu, niti nameravam, jer smatram da je parada gubljenje vremena i energije na gluposti...

A što se tiče odnosa prema LGBT... redovno praktikujem seksualne odnose s njima na obostrano zadovoljstvo :love:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Misle pederke da su Dorijan Grej pa mogu da budu zlobne bez posledica... a naborale se kao šar pej...
Korisnikov avatar
By lav
AbortiraniTerorista napisao:Misle pederke da su Dorijan Grej pa mogu da budu zlobne bez posledica... a naborale se kao šar pej...
pa ti kao aktivista ne smes da izgovoris javno da mislis da je parada glupost pa cak i da to mislis !!!
Korisnikov avatar
By lazarus
Zašto ste nepristojni prema Azdeljkoviću. Ja ne shvatam zašto omalovažavate čovjeka samo zato što vašem ukusu ne paše način na koji radi, djeluje i živi. Ne shvatam kakvu je štetu on mogao napraviti LGBT ljudima.
Meni lično je duhovit i djeluje skroz dobronamjerno.
Korisnikov avatar
By barni011
lazarus napisao:Zašto ste nepristojni prema Azdeljkoviću. Ja ne shvatam zašto omalovažavate čovjeka samo zato što vašem ukusu ne paše način na koji radi, djeluje i živi. Ne shvatam kakvu je štetu on mogao napraviti LGBT ljudima.
zaradjuje na meni a nije trazio autorska prava!
Korisnikov avatar
By Mars
lazarus napisao:Ne shvatam kakvu je štetu on mogao napraviti LGBT ljudima.
Mastovitost Tvorca je zapanjujuca.
Korisnikov avatar
By lazarus
Ovdje čitam samo klevete o njemu a nijedan dokaz. Ta mahalska retorika je stvarno dosadna, izgleda i besmrtna.
ja ne mislim da je napravio nekakvu posebnu stetu. jednostavno mi je glup, jadan i netalentiran, a zeljan medijske paznje, sto rezultira iritacijom mene kao jednog medijskog konzumenta.

jednako kao sto mi na zivce ide simona gotovac.
Korisnikov avatar
By barni011
lazarus napisao:Ovdje čitam samo klevete o njemu a nijedan dokaz. Ta mahalska retorika je stvarno dosadna, izgleda i besmrtna.
Koliko se secam ovaj covek je mene zastupao kod predsednika drzave a sad prodaje knjigu vreme hemoroida

jeste duhovit, to mu zaista ne mogu osporiti :lol:
Korisnikov avatar
By lazarus
Popeye, mogu da razumijem da ti ide na živce. Mogu da razumijem i to da oni koji ga ne vole smatraju da svako ko je pristao da bude javna ličnost mora biti spreman da čuje svakakva mišljenja o sebi. Ja sam samo htio da kažem da mi sve to, u najmanju ruku, izgleda nepristojno. Ne bih sebi dozvolio da u položaju anonimusa, bez konkretnih činjenica opanjkavam nekoga ko se javno predstavlja da bi se se borio, za kakvu takvu ideju, ali ideju.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
barni011 napisao:
lazarus napisao:Ovdje čitam samo klevete o njemu a nijedan dokaz. Ta mahalska retorika je stvarno dosadna, izgleda i besmrtna.
Koliko se secam ovaj covek je mene zastupao kod predsednika drzave a sad prodaje knjigu vreme hemoroida

jeste duhovit, to mu zaista ne mogu osporiti :lol:
a pre toga sam pušio kurčeve po klozetima i na Ušću :angel:
Ne znam sta si radio to je tvoja licna stvar :)
aj kad sam vec ovde...paznju si mi privukao svojim blogovim i nastupima po tv, i pokusavao sam se dugo setiti odakle te ja znam, nisam znao da je ovaj nik tvoj.
... i setio sam se neki dan, ja sam sa tobom pio kafu u nekom drustvu pre skoro 10 godina.Da ne veruje covek, ti si prvi gej sa kojim sam se ja susreo, to je skoro kao da sam dodirnuo predsednika :lol:
Korisnikov avatar
By lazarus
jao Peđa, ovo ti je 666. post.
doći će ti glave oni koji nisu mogli da te imaju
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!