Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Pedeset nijansi - Siva

Kupio kao poklon, ali sam prvih 30tak strana pročitao ... Pre par meseci sam pročitao original i nisam oduševljen našim prevodom. Čini mi se da stil pisanja koji uvodi čitaoce u priču nije dobro pretočen u srpsku verziju ... nekako mi je praznjikava knjiga.
I ako ljubitelj SMa i zanimljivih uvrnutih priča mogu da kažem da knjiga ne zaslužuje epitet bestselera. Osim stila spisateljice koji direktno oslikava unutrašnje monologe glavne likuše ne vidim tu ništa spektakularno.
Knjigu "Tito je umro" od Mirjane Novaković.

Evo mali deo:
"Trolejbus je mileo Terazijama, automobili su trubili pošto je Gazela bila praktično zatvorena, a Brankov most praktično zapušen, i klinke su ćeretale o nekom novom pevaču koji je baš sladak, penzioner je čitao tabloid i sam sa sobom penio na Zapad sa kojeg su nam došli pederi i ljudska prava i koji nam je uzeo Kosovo, klinac sa natučenom kapuljačom pričao je mobilnim i sagovorniku obećao da će mu polomiti sve kosti, dve žene su se žalile kako je sve opet poskupelo, a devojka obučena kao da je luda ili kao da studira neku od umetničkih akademija sedela je nezainteresovana za sve te događaje i manikirala nokte, u trolejbusu koji se drmao i tresao dok je prelazio preko silnih rupa i loših zakrpa. Te rupe i loše zakpre platila je Evropske unija, tačnije, EU je platila da se drumovi poprave, ali i gradski funkcioneri moraju valjda od nečeg da žive..."
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Basic Heraldry
Stephen Friar, John Ferguson
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
živojin ivković - pustinja
donato karizi - šaptač
stiven votson - pre nego što zaspim
dragan jovanov - kuda me je odvelo ubistvo bele ptičurine :dafuq:
nora roberts - stvar izbora; krajevi i počeci; večeras i zauvek

opet neću ništa da učim narednih par meseci :drama:
By Ulix
Trauma i oporavak, Džudit Herman
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

Uzivam u ovim mracnim danima, natenane. Tekst i puno odlicnih slika.

I Toskanu ću da uzmem.
By Simor
:) Ja sam upao u potpuno novembarsko i decembarsko potrošačko ludilo glede kupovine knjiga, tako da, na žalost, gospodin Frenzen nije još došao na red za čitanje. No, malo sam je čitao u povratku kući i čini mi se da obećava. Javiću utiske. :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Recnik stranih reci i izraza - Milan Vujaklija

Mislim da je ovo prvo izdanje :smirk:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
neplanirano - džepni rečnik - juče u supermarketu
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!