Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By filipkum
Utroba zemlje poslednji deo serijala epske fantastike Pitera Breta, iskreno za onako dobar serijal kraj mi je nekako bezvezno romantican, pomalo sam razocaran

Srbijo bog ti pomogao - Bojan Ljubenovic, pa sjajna knjiga o nasem mentalitetu, ne znas dal da se smejes ili da places
By filipkum
Gvozdeni oblaci - Branislav Jankovic, kako pise ovaj covek, pisma izmedju Uzun-age i Zekerija-pase su izuzetna, sjajan spoj istorijskog trilera i folklorne fantastike
Korisnikov avatar
By tajfun983
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818104#p2818104]tajfun983 napisao:[/url]Slika
Dobio sam Njeguša od M&D-a za rodjendan (na moje insistiranje) i nakon citanja utisak mi je da je ovo neobicno knjizevno djelo. "Priča", premda tanka, smještena je u vrleti Crne Gore pa izgleda da kad junaci zbore, kao da grcki bogovi odlucuju sudbinu svijeta sa Olimpa. Pored atmosfere, u Vijencu mi se svidjelo što veliki broj likova kao da govori jednim glasom, odnosno isticu se samo 2 lika: vladika Danilo i iguman Stefan.
By filipkum
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818463#p2818463]voodoo napisao:[/url]Slika :sekirica: :kosach: :obesen: :icequeen: :machevi: :leviathan:
Jao moj omiljeni serijal epske fantastike trebale su mi godine da kupim sve knjige, nije suviše mračan, tradicionalna fantastika u stilu Tolkina, a izuzetno raznovrstan u pogledu izmišljenih društava i kultura pa mogu čitati i ljubitelji istorijskih romana, omiljeni lik mi je Ninaeva od ženskih, a od muških Met. Serijal je malo slabiji posle šeste knjige ali ako zavoliš do tad pročitaćeš do kraja. Snimaju seriju nimalo mi se ne sviđa izbor najavljenih glumaca, baš me je strah kako će to ispasti, pošto veoma volim knjige. Takođe preporučujem za čitanje prilikom glavobolje, vrlo smirujuće deluje.
Korisnikov avatar
By voodoo
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818465#p2818465]filipkum napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818463#p2818463]voodoo napisao:[/url]Slika :sekirica: :kosach: :obesen: :icequeen: :machevi: :leviathan:
Jao moj omiljeni serijal epske fantastike trebale su mi godine da kupim sve knjige, nije suviše mračan, tradicionalna fantastika u stilu Tolkina, a izuzetno raznovrstan u pogledu izmišljenih društava i kultura pa mogu čitati i ljubitelji istorijskih romana, omiljeni lik mi je Ninaeva od ženskih, a od muških Met. Serijal je malo slabiji posle šeste knjige ali ako zavoliš do tad pročitaćeš do kraja. Snimaju seriju nimalo mi se ne sviđa izbor najavljenih glumaca, baš me je strah kako će to ispasti, pošto veoma volim knjige. Takođe preporučujem za čitanje prilikom glavobolje, vrlo smirujuće deluje.
ja sam tek na pocetku knjige, mada ona tvoja miiljenica je definitivno jedno karakterno celjade :zen: :yay:
Korisnikov avatar
By sallys
Dekameron

Ova zatupela pravnica resila da nadoknadjuje propusteno
Korisnikov avatar
By Markiza
Kovaci laznog novca Andre Zida, al sam pred odustajanjem
Donekle mi se svidja, ali samo donekle - mnogo i premnogo likova, i to slicnih,ne mogu da pohvatam ko je ko.
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!