Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zvonki
Promethea
Promethea is a comic book series created by Alan Moore, J. H. Williams III and Mick Gray
Saznao sam preko ovoga

Stigao sam do desetog broja i preporucujem
By filipkum
Adamovi sinovi - Hari Bingam jedna od ovih knjiga koje sam pokupio na laguninoj akciji, ali bas lep istorijski roman o dva brata, osveti, nafti, svetskim ratovima
Korisnikov avatar
By gossip
Zavrsio citanje zaraznih bolesti
By filipkum
Sve će plima odneti - Sila i Rolf Berljind
Čovek koji nije bio tamo - Hans Rosenfelt, Mikael Jort
dobri krimići, ovaj drugi mi se više svideo
By filipkum
Labudova pesma 1 - Robert Makamon , apokalipticni sf, dobar, samo sto sam onda guglao i video da drugi tom nije ni objavljen, niti ce kako stvari stoje, pretpostavljam da cu drugu polovinu morati da citam na engleskom
By filipkum
Sunovrat divova - Ken Folet, prvi deo trilogije, nesto izmedju Vremena smrti i serije Downton Abbey, bas je dobro, a inace volim te porodicne sage u kriznim vremenima
Korisnikov avatar
By voodoo
Seni u Raju od Remarka...o emigrantima je
Korisnikov avatar
By Torry
Kaludjer koji je prodao svoj ferari - Robin Sarma
By filipkum
Emilija Leta - Mirjana Mitrović, bas prijatno iznenađenje, inače više čitam domaće muške pisce od ženskih, predrasude pretpostavljam, roman je o prvoj ženi cara Galerija koji je izgradio Feliks Romulijanu, sviđa mi se. Mislim da je ona naša Kolin Mekalou, samo piše više iz ženskog ugla, dok su kod Kolin iako je bila žena glavni bili muški likovi, potražiću i ostale njene knjige
Korisnikov avatar
By notafraid
Halil Dzubran - Prorok i Prorokov vrt

zanosno
By filipkum
Tasin dnevnik - dnevnik prvog srpskog učenog policajca(1850-1918) Tasa Milenković u 2 toma , knjiga je jedna od naših najzanimljivijih knjiga koje sam pročitao, od dece kesaroša i dečjih lopovskih bandi, atentata na austrijskog princa Rudolfa, prostitutki i opisa gej balova u Nemačkoj, knjiga na zanimljiv način kombinuje naše zločine i kriminalce sa podacima iz cele Evrope, Najviše me je potresla priča o ocu koji je zbog maćehe ubio svog 20-godišnjeg sina, a najviše nasmejala priča o profesorima koji su došli u zatvor da upoznaju decu kriminalce.Tasa je bio zaista učen čovek i dobar pisac, pored toga što je očigledno bio i dobar policajac
Korisnikov avatar
By elizevin
Pored strucnih knjiga i kvadrilion radova trebalo mi je nesto sa nula bilo kakve drame, pa sam odlucila da procitam ponovo serijal fantazije iz detinjstva Madelajn Lengl (Wrinkle in time, A wind in the door itd.). Bas je interesantno iskustvo :) Mogu reci da je treca knjiga, A swiftly tilting planet, daleko kompleksnije pisana od prve dve, i trenutno mi bas prija (i dalje jeste knjiga za decu, ali daleko bolje napisana).
By filipkum
Boys life - Robert McCammon, bas lepo napisano, za one kojima se svidela knjiga To od Kinga,, ili Leto noci od Simonsa ili serija Stranger things. Nadam se da ce se neka izdavacka kuca setiti da prevede ovo na srpski, nije mnogo strasno, ali sam stvarno s uzivanjem procitao, izuzetno lepo
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!