Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Kragi
Kuran u pdf formatu na fonu. Ne trenutno, kao trenutno bas nego ovih dana u dokolici.

Slika

Zanimljivo.
By Kragi
Ne, nego kad se raspravljam sa muslimanima da mi ne seru vise kako nemam sirinu i ne razumem veru tra, la, la. :smeh: Citao sam ja ovo ali povrsno, kao klinac a sad bih da prostudiram malo bolje. :D
Evo, skontao sam i sto medzik istice da mu se majka udala za nemuslimana. :carica:

Doduse, imao sam ponudu za Egypt u oktobru, koja verovatno vazi i sad, jer je rec o best friendu koji ima turisticku agrenciju ali noooooo. Em sam bio em trenutno, i da nisam bio, ne bih bas sad is'o. Nisu dzaba pale cene :D
Inshallah.
By filipkum
Sajmon protiv zavere homo sapiensa - Beki Albertali, citao na engleskom odavno, a sad uzeo na srpskom, bas mi je drago sto konacno imamo izdavacku kucu koja objavi ponesto i za gej tinejdzere, steta sto tako neceg nije bilo pre desetak godina kad sam ja isao u srednju skolu
Korisnikov avatar
By stardust81
Faktotum - Bukovski
Konfuzno, preoprereceno sexom...
By alexandermagic
Kragi, glede Kur'ana, bitno je i o cijem se prijevodu radi. Ne smije ju udarit vise od jednom, a ni na taj jedan put se ne gleda blagonaklono.

Da li si znao da u Islamu nije zabranjen oralni seks ?
Doduse samo kad zena ima mjesecnicu, jer se smatra da ako muskarac ima klasican seks sa njom u tom periodu postaje nechist, a djeca koja se zacnu (ako se zacnu) nisu odboga.

---

OnT:
Mimo jedne e-book knjige koju moram procitat i zapamtit (nije da uzivam u tom) te clanaka na netu nista konkretno (tj. nista u cemu bih uzivao :ozbiljan: ).
By Kragi
Za oral si vec pisao, secam se a sto se kurana tice, ne znam neka bošnjacka varijanta cini mi se.
Proverio, sa prevodom Besima Korkuta.
konačno imam vremena da čitan za se: pročitao ko zna koji put utehu filozofije, prvi put u celini ciceronove rasprave u tuskulu (iako sam iz latinskog nekoć prevodio delove kada sam učio jezik), danteovu gozbu i senekinog edipa.
By filipkum
Biljeske jednog pisca - Simo Matavulj, a bas divno i zanimljivo. Cak sam se u jednom momentu napalio dok je opisivao kako se suncao go i kako vezba gimnastiku, ne znam zasto posto nije erotska scena. A bas volim te primorske pisce, i njega i Mitova Ljubisu i Iva Cipika, a svi su uglavnom zapostavljeni kod nas, pogotovo Simo i Ivo, kod nas jer su pisali o dalmatincima, kod Hrvata jer su bili Srbi, stvarno steta.
By filipkum
Procitao Call me by your name Andre Aciman, bas mi se svideo roman, podseca me nekako na Povratak u Brajdshed, sad se kolebam dal da gledam film, ne zelim da se razocaram, mada mi se svidja izgled glumaca koje su izabrali
Poceo i Senka vetra Karlos Ruis Safon, bas divno
By filipkum
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2806727#p2806727]Torry napisao:[/url]^

Gde si nasao roman?

Patrisa Kornvel - Izolacija
Pa imam ja skinuto u pdfu, to jos odavno mi je neko skinuo 50 best after elton gay novels pa neke sam citao neke nisam, nasao na nekom disku i ubacio u komp i procitao :) a evo ovde mozes u epub da skines https://forum.mobilism.org/viewtopic.php?p=1267194" target="_blank
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Orvel - 1984
Orvel - Životinjska farma

Full stop na pola puta. Sve to puta pola da bi votži mogao da pluta!
By filipkum
Njujork - Edvard Raterford, kao i London sjajan istorijski roman
Love in a cold climate - Nancy Mitford, neki klasik koji nije preveden kod nas, ali citalo mi se nesto u stilu Povratka u Brajdshed, pa to bi trebalo da je to(valjda je isti momak inspirisao lik Sebastijana i lik u ovoj knjizi), lepo napisano
Korisnikov avatar
By tamanoir
Uzela da citam "Levu ruku tame" od Ursule Legvin par dana pre njene smrti, pa mi sad malo tesko da nastavim.. :sigh:
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!