Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Torry, ako iko zna, ti znaš, može li se igde skinuti '' Zemlja živih '' od Niki Frenč ?
:cita:
By filipkum
Leto kad sam naucila da letim - Jasminka Petrovic, ja skoro divniji roman o odrastanju nisam procitao,, devojcica iz Bga, srpsko-hrvatskog porekla odlazi sa babom na Hvar kod rodjaka koje nikad nije upoznala, i svidja mi se nacin na koji ide prica i miks dalmatinskih i nasih izraza, i ima bas lepu antiratnu poruku
By filipkum
Procitao Arzamas Ivana Dimic, ovaj roman sto je dobio Ninovu nagradu, ne volim da citam nagradjene romane jer mi se retko kad neki od tih pisaca svidi, posebno kod nas, bio je okej onaj dramski deo razgovor majke i cerke, tragicno-komicno, ali ima dusu, ono izmedju mi je bilo mnogo filozofiranja, sve u svemu sasvim pristojan roman (ako je u pitanju roman), lepa tema posebno za ljude koji brinu o bolesnim roditeljima i imaju iskustava sa tvrdoglavoscu starijih ljudi
By filipkum
Budjenje - Stiven King, nije nesto strasno, ali mi je bas bilo zanimljivo, podseca me na stare Kingove romana, poceo opet i To, u iscekivanju filma
By filipkum
Pronasao u biblioteci neku staru antologiju bez godine izdanja i bez imena priredjivaca, zove se Knez Milos u pricama, i zbirka je anegdota o ovom Obrenovicu. Pa sjajno, bukvalno sam plakao od smeha citajuci neke price, hahaha, zali ovo nase izdavastvo, zasto ovako nesto ne objave ponovo
Korisnikov avatar
By Neutron
Anatómia a Morfologia Živočíchov
DE. Quia illa forma matrem familias
flagitium sit si sequatur, quando incedat per vias.
Contemplent, conspiciant omnes, nutent, nictent, sibilent,
vellicent, vocent, molesti sint, occentent ostium ;
impleantur elegeorum meae fores carbonibus.
Atque ut nunc sunt maledicentes homines, uxori meae
mihique obiectent lenocinium facere. Nam quid eost opus ?

CHA. Hercle qui tu recte dicis et tibi adsentior.
Sed quid illa nunc fiet?

DE. Recte. Ego emero matri tuae
ancillam viraginem aliquam non malam, forma mala,
ut matrem addecet familias, aut Syram aut Aegyptiam.
Ea molet, coquet, conficiet pensum, pinsetur flagro,
neque propter eam quicquam eveniet nostris foribus flagiti.

Demifont: Jer bi njena lepota bila sramotna u pratnji jedne porodične matrone. Dok bi išli ulicom svi bi je odmeravali, piljili bi u nju, klimali glavom, namigivali, zviždali, štipkali je, dobacivali i dosađivali. Pevali bi pod našim prozorima i sva nam vrata ugljem ispisivali ljubavnim pesmama. I još uz to, kako su ljudi danas zlobni, prebacivali bi meni i mojoj ženi da se bavimo podvođenjem. Pa zar nam to treba?!

Harmin: Herkula mi, pravo kažeš i slažem se sa tobom. Ali šta će sad biti sa njom?

Demifont: Eh da, kupiću tvojoj majci jednu sluškinju - muškaraču, ne baš lošu, al' da loše izgleda, da priliči majci porodice, Sirijku, il' Egipćanku, koja će mleti u mlinu, kuvati, presti vunu, dobijati batine i neće se zbog nje ništa sramno dešavati pred našim vratima.

Plaut, Trgovac
By filipkum
Ostrvo leptira - Korina Boman, romanticno istorijska misterija vezana za Sri Lanku, slicna kao knjige koje pisu Lusinda Rajli ili Kejt Morton, razbibriga kad nemas sta drugo da citas

Nesto zlo ovamo ide - Rej Bredberi, pa bas bih voleo neku seriju na osnovu ovoga sjajno napisano, nadam se da ce neka od ovih nasih izdavackih kuca da prevede i njegove horor price
Korisnikov avatar
By Hys.
salem's lot, drugi put
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!