Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Markiza
Anđela od Vladimira Arsenijevića.
Ja jesam glupa ali čitajući ovu knjigu sam još više zaglupela, oglupela, kako već. Dno od romana.
A ni U potpalublju nije ništa bolji.
Korisnikov avatar
By bern
beletristika mi mjesecima nije išla u kljun. za 20ak dana pročitao sam 3 psihološke knjige.
Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2582291#p2582291]Katengl napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572125#p2572125]Katengl napisao:[/url]Orhan Pamuk – Zovem se Crvena
:shok: Pa ja ovu knjigu citam vec mesec dana, a tek sam pola presao.
Konacno zavrsio. Ne mogu da kazem da sam preterano impresioniran zapletom, ali mi se jako svidjaju forma i tema, tako da preporucujem.

Sledece: Vrli novi svet, Oldos Haksli
Korisnikov avatar
By elizevin
T, Viktor Peljevin. Evo upravo pocinjem. Boze, koliko ja njega volim :D
Korisnikov avatar
By boo_radley
^ U ovoj knjizi iz biblioteke je neko ostavio uputstvo na prvoj strani ''Čim počneš da čitaš započni da pišeš porodično stablo glavne ličnosti, kako se ne bi izgubio u ogromnom broju istih imena''. :lol:
By filipkum
Procitao ovu Novakovu knjigu "Serviraj za pobedu", izuzev opisa njegovih konkurenata i malog podsecanja na detinjstvo bas mi je bila dosadna, sve svoje greske pravda cinjenicom da je jeo proizvode sa glutenom
Korisnikov avatar
By Torry
Dejvid Bouvi-autobiografija-Mark Sulc

radujem se jer cu saznati dosta o Bouvijevom zivotu ali sam vec na pocetku knjige iznervirana jer ovaj sto je napisao knjiu blage veze nema sa pisanjem

no....
Korisnikov avatar
By Katengl
Danas zavrsio Novi Jerusalim. Zaboravio sam koliko volim Pekica. Tako da sam sad krenuo da ponovo citam Besnilo, a onda nastavljam sa Atlantidom (kupljena jos pre godinu dana ali nikako da se smislim da je procitam) i 1999. :yay:
Korisnikov avatar
By Hys.
Freedom, Jonathan Franzen,pročitala pre dva dana, dopala mi se, potražiću ostale knjige ovog autora,
A sada:
Vreća kostiju Kingova, 2 il 3 put
Hiperion od Simonsa
Hominids Robert J. Sawyer
Vampirates Justin Somper
Korisnikov avatar
By Hys.
Nisi ovog puta, uzela sam iz biblioteke još pre mesec dana :)
Korisnikov avatar
By belch
terry pratchett - monstrous regiment

super je!
Apulej - Preobražaji ili Zlatni magarac
prvi put u celini i na hrvatskom jeziku, do sada sam samo delove na latinskom čitao.

Prelepo remek-delo romejske književnosti, ima svega, divnih parabola o čemernoj ljudskoj duši koja postaje besmrtna kroz božansku, platonističku ljubav, horor fikcije starih Rimljana, egipatske vjere, priče o iskupljenju kroz mudrost i savršeni Apulejev latinski koji je on pretvorio iz ozbiljne, časne matrone u javnu bludnicu, pa opet u matronu. I naravno, neugasiva čovekova znatiželja koja ga goni kroz ceo roman.
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!