Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
Procitao od E. Froma: Dogma o Kristu, Bicete kao bogovi i Psihoanaliza i religija.

Sada citam opet Froma: Bekstvo od slobode.
By Çâðê_DUP
"Istocno od raja" (East of Eden), Dzona Stajnbeka i molim, ako je neko citao ovu knjigu ili gledao film da mi je ukratko preprica, jer bez toga mi je i inace nemoguce citati "klasike" ovih dana ... mucim se sa planinama Santa Lucije na zapadu i planina Gebilejn na istocnoj strani vec dva casa, a tek sam na drugoj strani, te mi dolina Salinas koja, kapiram da je uzana dolina izmedju dva planinska lanca zadaje muke, jer mi nekako isuvise krivuda i vijuga, i ne mogu da sacekam da se obrusi u zaliv Monterej, mozda na strani br 35

Pomozite!!!:cobanica:
By Ulix
Originally posted by Angelina777
"Istocno od raja" (East of Eden), Dzona Stajnbeka i molim, ako je neko citao ovu knjigu ili gledao film da mi je ukratko preprica, jer bez toga mi je i inace nemoguce citati "klasike" ovih dana ... mucim se sa planinama Santa Lucije na zapadu i planina Gebilejn na istocnoj strani vec dva casa, a tek sam na drugoj strani, te mi dolina Salinas koja, kapiram da je uzana dolina izmedju dva planinska lanca zadaje muke, jer mi nekako isuvise krivuda i vijuga, i ne mogu da sacekam da se obrusi u zaliv Monterej, mozda na strani br 35

Pomozite!!! :cobanica:
:wtf: :shamar:
Imaj strpljenja Endzi777, nije to ljubavni vikend roman, iako si ga verovatno kupila u trafici. Imaj strpljenja, isplatice se. Roman je izuzetan.
Korisnikov avatar
By Paki
Ples sitnih demona (Marko Vidojkovi?)
i
Cink (David Albahari)
By Çâðê_DUP
Originally posted by Ulix
Originally posted by Angelina777

Pomozite!!! :cobanica:
:wtf: :shamar:
Imaj strpljenja Endzi777, nije to ljubavni vikend roman, iako si ga verovatno kupila u trafici. Imaj strpljenja, isplatice se. Roman je izuzetan.
Govoris osobi koja je citala Ulixa 7 puta :D

mozda je samo nedostatak koncentracije u pitanju ....

:curka:
Korisnikov avatar
By jukie
Ništa jer nemam struje... nadam se da su sada popravili za stalno...
Korisnikov avatar
By one of the people
kakva je razlika izmedju tema
sta trenutno citate i
sta sada citate?
:nono:
Korisnikov avatar
By KiWi
forum

ova knjiga iznad je super :D kao Šerlok
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Gospodar haosa- deo drugi
sesta knjiga u serijalu tocka vremena
Robert Dzordan
Korisnikov avatar
By starky
norveska suma...od murakamija...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by DarkAngel
"Celestinsko prorocanstvo"

Dala ti je MOJU knjigu :giljotina:

On: konacno zavrsila Zvocin i kVaznu...laknulo mi je...sad odmaram...:yay:
Korisnikov avatar
By jukie
Odlučio sam da čitam knjige sa police redom... trenutno je na redu Radovanovićeva zoologija

čoveče kako je ta knjiga stara... tamo piše da jedro ima jednu membranu a ne dve...
Korisnikov avatar
By malac
Bazar od prosle nedelje i kukichanje u 12 lekcija
Korisnikov avatar
By Scorpy
Chitam uporedo "Slika Dorijana Greja" i "Majstor i Margarita"...prvo kad sam u chitalachkom raspolozhenju, a drugo..kad se setim da moram da prochitam lektiru :ubise:
Korisnikov avatar
By carpe diem
Uzela sam ponovo da citam -Imati ili biti- od Froma... Podseca me na ono cemu tezim...
By Simor
I? Da li uspevaš da prevaziđeš modus imanja i "upadneš" u modus bivstvovanja? :) (Btw, to je sjajna knjiga!)
Korisnikov avatar
By EYA
sofi kinsela / bogomdana domacica

lako stivo, zarazno, slatko sam se smejala, a opet me teralo da jos malo razmisljam o nekim stvarima... moze se slobodno procitati odmah nakon ˝Imati ili biti˝ i videti kako ta dilema izgleda nekom ko zivi u moderno doba.
Korisnikov avatar
By 2kune
Smirujuća molitva - vježbanje po Kasijanu :opatica:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!