Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
zima? kakva zima bre, napolju je 10 Celzijusa, a ocekuju i do 20 ovih dana, sve mi ruze izlistale, a nisam ih orezao, cekam april k'o i svake godine
Korisnikov avatar
By Mars
Po nikolijanskom kalendaru zima traje od 1. oktobra do 31. marta, nevezano za spoljasnje temperature

:sudija:
Korisnikov avatar
By nsc
ih, pa to ni u Nikolino vreme nije bilo, nema to ni u Sibiru
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
e, kad mi napise covek nesto poput ,,sta ti treba od e-knjiga?'', tacno bih ga, je iscimala za sve sto ima! To su motherfucking e-knjige, STAVI MI SVE, i molim lepo. :drama:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
^
Ja bih sve samo da nisu knjige pisane od pisaca tipa Jelena Bacic Alimpic. :lol:
Imas li mozda knjigu Pandorin kljuc od Lin Hajtman?
Korisnikov avatar
By *deni*
E, preporučujem vam '' Sjaj u oku '' Senade Redžić.
Ređe spominjano, ali vrsno i kvalitetno delo vrsne stvarateljke. Pravo žensko delo, posvećeno hrabroj, ali osetljivoj ženskoj duši.
:fancyklap:
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516763#p2516763]Orlando the Lady napisao:[/url]e, kad mi napise covek nesto poput ,,sta ti treba od e-knjiga?'', tacno bih ga, je iscimala za sve sto ima! To su motherfucking e-knjige, STAVI MI SVE, i molim lepo. :drama:

lakse mi je da mi kazes sta ti treba, treba mi vremena kojeg trenutno nemam, da naskrabam sve, ali hocu jednom, sigurno

nemam ove dve, ali imacu ih u vidu pri potrazi
Korisnikov avatar
By *deni*
Tori, kad možemo očekivati da ćeš krenuti da valjaš drugi deo kurvašarske ispovesti Guze Mančić - '' Kao da sam sanjala '' aka '' Guzana brala jagode, nešto je ubode, mislila je da je trava, ali nije '' ? :klap:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako da ne. Iste korice, ista slika, samo što su joj 'aljinu kompjuterski prefarbali u plavo i knjiga se zove ' Kao da sam sanjala '.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!