Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
[pauzaugledanjuReuniteddokumentarca]

Koliko ja volim ovog Stephena! :love: Volim i Hugha, ali ajme koliko volim Stephena! Skoro pa sam i zaboravila.. :meda:
Bad fan-girl, bad! :shamar:
Ipak...
:veverica:

[/pauzaugledanjuReuniteddokumentarca]
Korisnikov avatar
By bas bleu
''

cemu ovo beats me, but i still love it.
Korisnikov avatar
By smaug
^
Hahahaha.
Kokain za ukrstene...
Zasto ovo zvuci poznato...
Korisnikov avatar
By Misfit
ne znam šta bih rekao o ovom čoveku. da kažem da mi dođe kao neka vrsta gurua, ozbiljno bih ga potcenio. skoro sam pogledao dva GENIJALNA (to put it mildly) dokumentarca koja je radio:

Slika Slika

skinuo sam i njegove dve autobiografije u audio formatu:

Moab Is My Washpot (pokriva prvih 20 godina života)
The Fry Chronicles (nastavak)

počeo sam prvu knjigu da slušam. zna na momente malo da udavi sa pojedinim detaljima, ali ništa strašno. stvarno izvanredna autobiografija. ne daje samo biografske podatke, već pretežno nastoji da nam prenese svoje mišljenje o najrazličitijim temama (muzika, obrazovanje, normalnost, kemp, kič, seksualnost, Engleska, itd.) koje su, opet, povezane sa njegovom ličnošću i otkrivaju delić njegovog života. a tu je i činjenica da sve ovo on čita, što deluje kao droga na mene. veoma lepa droga. :love: :love:
Korisnikov avatar
By Laerem
Fry is a washout. Onaj njegov americki putopis je kriminalno dosadan, isforsirano prenaglasavanje americkih idiosinkrazija, dok je ovaj Secret life of the manic-depressive zaista visoka patetika. Ti njegovi dokumentarci su generalno iritantni, ima isti modus operandi kao onaj Louisa Therouxa, svjestan je da u kontrastu s Tipicnim Englezom sve izgleda egzoticno. Ok mi je u Crnoj guji i kad ga spice sakom u glavu u Riba zvana Wanda, but that's about it.

Ne znam, cini mi se da citava njegova karijera pociva na sardonickoj kvaliteti njegovih ociju. Btw. kad smo kod toga, uslikao sam neku zenu usred Zagreba samo zato sto me podsjetila na njega:

Slika
Korisnikov avatar
By smaug
Pa nece smrda da kaze. Kao navodno samo su ga nacrtali.
Yeah right...

(e da, to je bilo 29. maja ...ako trazis :) )
Korisnikov avatar
By bas bleu
meni nesto nisu bile prve dve epizode :shrug:
a sue perkins... so so so annoying.
Korisnikov avatar
By Waldorf
ja je gotivim. a gotivim i lizu tarbuck. i naravno jo.. :love:
Korisnikov avatar
By bas bleu
i just hate well-adjusted, mainstream lesbians :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
:smeh:
mada, bolje da se pripremiš onda - su se još tri puta vraća ove sezone, dok će sandi biti u 2 ili 3 epizode..
Nemam neko mišljenje o njemu, jedino sam uhvatio neki intervju kako je prepričavao razgovarenje s ugandskim svećenikom a taj svećenik je nešto komentirao da barem kada se dogodi silovanje barem se događa in a natural way jer muškarac jebe ženu. :shrug: (a sporazuman seks dva muškarca je puno gore :ozbiljan:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!