Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by jukieHmmm... bilo je u kontekstu - ko je bila baba Visnja pa je "dobila" ulicu?
Nisam shvatio za Simu?
Originally posted by NbegiJeste ziva ali mislim da ovo nema veze za zivim jezikom. Ali, jednom smo se zaglibili u vezi sa pravopisom i zato ovde stajem. Uostalom, najbolje je pogledati pravopis, jos vise pitati neke ljude kojima je to posao. Posebno zenu s dva prezimena koja je lektor mnogima ovde (bar je bila).
Obzirom na sve to, nisam najubeðeniji da je pogrešno koristiti i tako. Jezik je živa stvar![]()
Originally posted by MarblePa što da nije dozvoljena re? obadvoje?
ljudi, kad mi je zena iz zavoda za jezicku standardizaciju rekla da je dozvoljeno reci OBADVOJE, ja stvarno ne znam sta da kazem o tim ljudima....![]()
Originally posted by NescafeLaudabilno i kapriciozno, to respektujem.
Nisam mislio da ?e mi se ovo ikad desiti, ali ja, evo -- PIŠEM na Forumu!
Originally posted by MarsTo je razumevanje po smislu...
Pohvalno sto se Nes vratio, jel to -to?
Originally posted by MarbleAli...ali...ali...onda ima mnogo kretena koji su bezali sa casova...?
Da, u pravu si, jeste strasno.![]()
To sto neko kaze "Jer hoces da... " to je zato sto je bezao sa casova srpskog jezika ili je kreten. I to je potpuno nepravilno, a slazem se sa tobom - i smesno.
![]()
Originally posted by XanaXA, ?uj, to ti je tak prosto. Zapišeš ono što ?uješ, i ne?eš pogrešiti
I sad mi ne ide u glavu, da kada srpski mediji pisu latinicom, "strana" imena - transkribiraju... Cist' me zanima kako se, npr., latinicom srpskog standarda pisu npr. imena nekih Madzara ili Albanaca...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!