Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Clockwork OrangeMeni se cini da je Martin Tirion, tj. njegov um je radio po sebi.
I meni je Deneris favorit. Zena zmaj. Zanimljiv mi je Varis, kao i Tirion Lanister (on je i Martinov favorit).
Originally posted by svejednoSvaka cast? Sve ovo imas da vidis i procitas na forumu svaki dan
Svaka cast coveku... uz su krv, blato, prljavstinu...romantican je, ne e.fantasy nacin.
Originally posted by MachkodlakIzadji iz kuce i... get a life ffs!
Najinteresantnija stvar mi je, sto je martin uspeo da docara likove tako da ja imam utisak da uzivo poznajem svakog od njih. Majke mi osecam se kao da sam pio kafu sa njima
Originally posted by Pending-For-A-BendingSvaka prljavstina koju Martin napise je prljavstina sa stilom! Vredi vise nego bilo koja cistota na forumuOriginally posted by svejednoSvaka cast? Sve ovo imas da vidis i procitas na forumu svaki dan
Svaka cast coveku... uz su krv, blato, prljavstinu...romantican je, ne e.fantasy nacin.
Originally posted by Pending-For-A-BendingOriginally posted by MachkodlakIzadji iz kuce i... get a life ffs!
Najinteresantnija stvar mi je, sto je martin uspeo da docara likove tako da ja imam utisak da uzivo poznajem svakog od njih. Majke mi osecam se kao da sam pio kafu sa njima
)
Originally posted by MachkodlakTi znas da izvesni administrator cita sve tvoje poruke?
A kada bi svako jutro pio sa Dzejmijem kafu ne bih izasao nikada vise
Originally posted by Pending-For-A-BendingZa Dzejmija vredi umretiOriginally posted by MachkodlakTi znas da izvesni administrator cita sve tvoje poruke?
Originally posted by MachkodlakPostoje gore stvari od smrti. :strasno:Originally posted by Pending-For-A-BendingZa Dzejmija vredi umretiOriginally posted by MachkodlakTi znas da izvesni administrator cita sve tvoje poruke?
Originally posted by MachkodlakOnaj gde kazes da za Djejmija vredi umreti :plez:
Koji bre post?
:lizoguzu:
Originally posted by Superstar!Ali ni jedan sigurno nije ruzan i deformisan kao Tirion
Imas kepeca glumaca gomilu...
Originally posted by Clockwork OrangeNe znam da li si primetio da je Lijena molila Edarda da joj nesto ucini?
Ocekujem da je tajna o Dzonovom poreklu kljucna za finale, inace bi pisac vec na pocetku dao informacije o njegovoj majci. Ali ne znam zasto smatras da Dzon nije Edardov sin? Mislim da se na par mesta navodi fizicka slicnost njih dvojice.. Osim ako mu otac nije neki drugi Stark??
Originally posted by Pending-For-A-BendingE neka te sada malo grize savest zato sto si me prijavio ti zla mecko !Originally posted by MachkodlakPostoje gore stvari od smrti. :strasno:Originally posted by Pending-For-A-BendingZa Dzejmija vredi umretiOriginally posted by MachkodlakTi znas da izvesni administrator cita sve tvoje poruke?
Inace, prijavio sam tvoj post Unic0rnu. Cisto da mu se malo uvucem
Originally posted by Clockwork OrangePitacu te da li je on bezveze posle procitane sve cetiri knjige.
Meni je on bezveze.
Originally posted by MachkodlakOdvratno!Originally posted by Pending-For-A-BendingE neka te sada malo grize savest zato sto si me prijavio ti zla mecko !Originally posted by MachkodlakPostoje gore stvari od smrti. :strasno:Originally posted by Pending-For-A-BendingZa Dzejmija vredi umretiOriginally posted by MachkodlakTi znas da izvesni administrator cita sve tvoje poruke?
Inace, prijavio sam tvoj post Unic0rnu. Cisto da mu se malo uvucem
Ovo je Dzejmi
Kazi mi ko bi mogao da mu odoli?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!