Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Ulix
Originally posted by polarlicht4.1http://www.paideia.rs/content/view/119/20/
Originally posted by DeleteKoliko znam, Paidea bi trebalo da je izda...E sad ako se nije nešto istumbalo, ali evo Ulix klima glavom tak' da...
Originally posted by polarlicht4.1Zar nije to Stylosovo izdanje?
Zna li neko da li je Paidea konačno objavila "Profesorku klavira" ili da i dalje zaludno obilazim knjižare?
http://www.paideia.rs/content/view/116/20/
![]()
Originally posted by RenoirUkrasti knjigu nije greh
Originally posted by simarrgL*eh...
ne kupujem knjige, besparica.![]()
kradi ondaK
![]()
Originally posted by dukkehjemIz mog (skromnog) iskustva, knjige se najbolje kradu na sajmu, sačekaj, dakle, jesen.
uzgred, ja ozbiljno pocinjem da razmisljam kako da nakradem jedno tridesetak ;( nemam pojma kako da skupim toliki novac smrc
Originally posted by RenoirKoga lazes? Bacio si oko na Tom of Finland
Nikad nisam ukrao knjigu iz knjizare ili na sajmu
jesam dva puta u biblioteci jer su bile u hodniku/na stepenicama...
valjda nesto krecili,pa...
elem, meni je oduvek bila zelja da nadjem nekog decka koji radi u MAMUTU
pa da uz njegovu pomoc kradem knjige tamo
![]()
hahaha
dobro...nerealno malo jer sve knjige koje bih ukrao su velike umetnicke monografije
i
TASCHEN izdanja
Originally posted by walt333Baš lep naslov, Zašto grdiš reku.
a da i kupio sam "Zasto grdis reku" od Mire Aleckovic to bi trebalo barem po imenu pisca da bude angazovani roman o partizanima, a posto pripadam generaciji koja sa takvim romanima nije sretala, malo sam radoznao.![]()
Taman kada se sutra otreynim od veceras bacicu se na citanje:opatica:
Originally posted by UlixE Pesma mi se vec dugo vremena mota po glavi da je procitam ali nikako da se setim da je nabavim. Mota mi se jos od kada je Isidora S. o tom romanu izjavila
Elem, ni ja nisam čitao mnogo soc. književnosti (osim lektire u osnovnoj), ali sam onomad pročitao Davičov roman Pesma. Ako ga negde nađeš, preporučujem.
Originally posted by Stephen DedalusHe, a meni je pošljednja "Omon Ra".
tri Peljevinove zbirke priča
Originally posted by Dzelajza RouzOmon Ra nemam, ali ove tri sam već proguto:gatara:
Originally posted by Stephen DedalusHe, a meni je pošljednja "Omon Ra".
tri Peljevinove zbirke priča![]()
Samo ne znam kad će doći na red za čitanje.
Originally posted by Stephen Dedalusznaš da me oboje zanima
Danas kupih Antologiju poljske satire i roman Andžeja Kusnjeviča- Na putu za Korint (obje za 5 maraka, cca. 2,5 eura)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!