Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
da sam juce umro ne bih znao da su queen bili heavy metal band
Korisnikov avatar
By Macan86
Ljudi,kako se beše zove onaj sindrom visoko funkcionišućeg autizma...Ono kad samo nisu dovoljno socialno razvijeni pa nemaju dovoljno razumevanja za druge ljude..a znaju da se opsednu nekom uskom temom iako ih ne zanima da nauče i razumeju nešto šire o tome?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nije to ovde

ovde je ljubomora, "kako ona uspela a ja ne kad je moja muzika mnogo kvalitetnija".
Korisnikov avatar
By BellyButton
Razliciti ljudi razlicite stvari smatraju uspehom.
Korisnikov avatar
By spliff
i da
on se bavi muzikom...

bitch please
Korisnikov avatar
By Blady
Dosta mi je sto mi iskace na fejsu, da se isere nesto o muzici.
Korisnikov avatar
By Blady
No, shvatih ovu temu kao prigodnu za kacenje mjuze
Korisnikov avatar
By BellyButton
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2714588#p2714588]ZlatnaPtica napisao:[/url]
P.S. Es i Dis nisu isti ton!
Ne smaraj vise. Eto ti tabela u trecem pasusu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Musical_note

Za mikrotonalnu (koja je ovde pomenuta samo u svrhu moje diskreditacije, a potpuno je nevazna jer govorimo o popularnoj muzici) se koriste drugaciji simboli.

I zanimljivo mi je da ljudi koji ovde tvrde da su muzicki skolovani iznose stvari koje jednostavno nisu tacne u svrhu toga da se ja diskreditujem. To znaci da je izuzetno vazno da se ja diskreditujem, a to je stoga sto i nije bas tacno da ja ovde pricam nebuloze.
Korisnikov avatar
By BellyButton
E, da. Pogledajte bilo koju ikada objavljenu listu najboljih albuma svih vremena. Ne postoji niti jedan dens elektronika album na njima. Samo na JEDNOJ listi 1000 najboljih albuma video sam Homework Daft Punka na nekom 900 i kusur mestu, a i on je tu vise zbog znacaja albuma za mejnstrim dens muziku nego zbog muzickog kvaliteta, kao sto i odredjeni broj hip-hop albuma na njima postoji iz politicke korektnosti prema afro-americkoj populaciji (a i hip-hop je kulturoloski mnogo relevantniji od dance-a). A dance muzika postoji jos od "smrti" diska, evo vec 45 godina. Toliko godina joj je bilo potrebno da se afirmise kao ravnopravni mejnstrim pravac. Vise nego bilo kom drugom pravcu. I politicka atmosfera u kojoj se dens afirmisao je nesto sto je relevantno. Afirmisala se u trenutku kad su kapitalizam i konzumerizam na vrhuncu.
Korisnikov avatar
By Macan86
jedino što je ova tema postigla je da me natera da se zainteresujem za Nicki i Madonu...
A sećaš li se dana kada bio sam metalac,nosio sam kajš s nitnama i lanac ...
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2723743#p2723743]BellyButton napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2723577#p2723577]Vel boy napisao:[/url]oooooh, Hung Up, jedna od najomiljenijih mi Madonninih pjesama :peva: :dancing:
A NAJOMILJENIJI kompozitor ti je Daft Pank? :)
not familiar.
dakle, primer kako stereotipno stihijski razmišljaš, čak i u kao šali, ako je šala....
so, mani se šabloniziranja, belly!
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Tvoj jubilarni 4000. post je pesma Demi Lovato. Divno :love:
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!