[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2703504#p2703504]BellyButton napisao:[/url]
Ja nemam problem sa hijerarhijom.
...
I da kriterijumi prema kojima je neko bolji, a neko losiji umetnik nisu univerzalni nego cisto kontekstualni, onda je jedan od nasih najboljih umetnika Dara Bubamara.
Dve stvari:
1. Ti imaš problem sa hijerarhijom, čim u istu stavljaš Prokofjeva i Radiohead. Dva imena koja ne pripadaju istoj hijerarhiji, ali tebi je izgleda neprihvatljiva ideja da nema jedne hijerarhije. Ta tvoja nesretna lista je kao ona Borhesova klasifikacija životinja (to nije kompliment, da me pogrešno ne shvatiš).
2. Ovde sa Darom Bubamarom opet praviš više od jedne greške, što je stvarno uspeh, budući da je u pitanju jedna rečenica:
(a) formalno logički praviš grešku;
(b) nisi baš shvatio šta znači "kontekstualno" i na kojim sve nivoima apstrakcije to može da funkcioniše, a nije da nisam objasnio šta mislim;
(c) nekom volšebnom logičkom analizom si zaključio da u svetu gde nema apsolutnih estetičkih kriterijuma Dara Bubamara mora biti među "vašim" najboljim umetnicama, i pošto ti je taj zaključak bio neprihvtljiv jer - pretpostavljam - ti ne voliš Daru Bubamaru, čime smo opet došli do toga da ne možeš da se mrdneš iz svojih cipela - prosto si odbio premisu.
Moram priznati, za nekog ko je toliko natprosečno inteligentan, anksiozan i sa gimnazijom i 2 godine fakulteta, frapantnu količinu grešaka praviš, a pritom sam pijan kao letva i ko zna koliko bih toga video da nisam.