Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by UlixMene je ostavila potpuno ravnodusnim.Originally posted by artnow
a trenutno je na redu: O ljubavi i drugim demonima od Markes-a
Originally posted by artnowImao sam u srednjoj Vreme Markesa, kad sam vezano procitao nekoliko njegovih knjiga, i ta je dosla na red posle Sto godina samoce i pre Ljubav u doba kolere, dve genijalne knjige. Nekako se izgubila... nije losa, samo... nije ni nesto posebno dobra.
Zasto ravnodusnim?
Meni je za sada OK... mislim da je treba citati pooolako![]()
-------------------------------------------------------------------------
Originally posted by UlixLjubav u doba kolere pokusavam da pronadjem godinama
Imao sam u srednjoj Vreme Markesa, kad sam vezano procitao nekoliko njegovih knjiga, i ta je dosla na red posle Sto godina samoce i pre Ljubav u doba kolere, dve genijalne knjige.
Originally posted by blabla-babyObe knjige, blago receno, strastveno obozavam.
Sad citam Harmonia Caelestis od Esterhazija i ne doima mi se bas nesto za sadamozda bude bolje...
...
Bog malih stvari - Arundati Roj (pitko i zanimljivo, Indija, sukob kasti, istoka i zapada, religija...kroz jednu ljubavnu pricu)
Originally posted by blabla-babyPostoji u prodaji sarajevsko izdanje. Ja sam ga... kupio... prosle jeseni na sajmu.Originally posted by UlixLjubav u doba kolere pokusavam da pronadjem godinama
Imao sam u srednjoj Vreme Markesa, kad sam vezano procitao nekoliko njegovih knjiga, i ta je dosla na red posle Sto godina samoce i pre Ljubav u doba kolere, dve genijalne knjige.![]()
Nadjoh je skoro ali cu morati da savladam madjarski prvo (proklete seoske biblioteke)I ja se trudim, ali Markes nije dovoljan motiv. Endre Adi vec jeste.![]()
Originally posted by blabla-babyZašto čitati kad postoji film?
Ljubav u doba kolere pokusavam da pronadjem godinama![]()
Originally posted by untouchableUpravo!
zivela ana karenjina od 3h i skolske interpretacije
Originally posted by SimorNaravno da ja ne postujem takve stvari. Da se razumemo. Ali ova knjiga i nema neke veze sa svim tim.Knjiga je fenomenalna.On pre nego sto je zapalio iz Rusije za Ameriku je bio andergraund pesnik. Onda se proslavio sa ovom knjigom i postao priznat i cenjen umetnik na zapadu.Najiskrenije ti je preporucujem da je procitas. Na stranu njegovo politicko i svo ostalo delovanje.
A šta misliti o jednoj takvoj veličini poput Limonova, vođi Ruske nacionalboljševičke partije, i njegovom delu, kada on kaže nešto ovako mudro:
"Kome je u Rusiji potreban fašizam? Svima je potreban fašizam, Rusija očekuje fašizam sa trepetom i strahom, kao što jedinstvenog, silnog, lepog mladoženju očekuju u razrušenoj kući. Taj mladoženja će uništiti neprijatelja i sve će popraviti svojom mladom rukom."
Kako da se ne poštuje čovek koji je rafalima iz teškog mitraljeza pucao po Sarajevu i Sarajlijama?
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!