Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

BArni ovde sam shvatio da cim imas drugacije stavove od njih ti si odmah oznacen kao crna ovca,otud komentari da ja nerazumem te neke "vise" stavove,te nema potrebe da ih ovde izlazes,ne vredi oni ce ostati mala grupica ljudi koji kipte od besa
Znas Zvonki da su coveku upravo potrebni ljudi koji drugacije misle, kada neko misli kao i ti to moze biti i opasno po tebe, moze te zakopati
Zvuci blesavo ali tako je
To sto si u manjini u nekoj raspravi ti je prednost, vecina je kao sito kroz koje se filtriras i ono sto ostane je istina i to pokupis sebi :)
Ne moze mene nista zakopati no ja samoga sebe,ali ja ne kazem da sam slep pred necijim misljenjem vec govorim kakvi su ovde ljudi,osoba koja ja napisala komentar uvredljiv na moj post ja sa tom osbom nemam sta vise da pricam,vecina ovde ljudi ja ne bih mogao da sa njima pricam ne zbog toga sto imamo razlicita misljenja vec zbog njihovog stava prema razlicitm misljenjima drugih ljudi
Tako sam i ja razmisljao, ali vremenom shvatis da tu ima nesto
Zasto se vredjas...ko je to sto se vredja...isteras ga na cistinu, zapravo oni ga isteraju
Zaista ljudi koji te vredjaju mogu ti pomoci
Naravno postoji granica, to vec covek sam oseti
:)
Sve ima zasto je to tako i to treba iskoristiti kad ti se vec nudi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668559#p2668559]Srklet napisao:[/url]e da... reagirao bih na jos jednu stvar, a to je spajanje politicke korektnosti i ravnopravnosti.
prvo, treba razlikovati sto je od to dvoje vrijednost (ravnopravnost), a sto metoda (politicka korektnost). dakle, politicka korektnost NIJE nikakva vrijednost, ona je alat. i to alat koji vrijedi koristiti kad to ima smisla, a nikako ga ne pretvarati u vrijednost, jos manje bilo kakav imperativ.
drugo, politicka korektnost ima dvije velike mracne strane, a to su da moze funkcionirati kao lijepa fasada u odnosu na i dalje akutnu diskriminaciju + da se kroz njezino uzdizanje na razinu vrijednosti ide u pravcu totalitarnosti. odnosno, meni je mnogo vaznije jel nekome heart in the right place u odnosu na toga da zna na PC odgovarajuci nacin artikulirati nekakav pozeljan stav.
trece, ravnopravnost nije med i mlijeko. ravnopravnost je zapravo jedna zajebana stvar, jer ona nosi i neke lose stvari i izazove sa sobom. svatko tko doista razumije ideju ravnopravnost mora biti svjestan i toga da ista sa sobom nosi jedan drugaciji nivo odgovornosti u odnosu na podredjeni polozaj u drustvu. za ravnopravnost se treba zalagati jer je to the right thing to do, a ne jer bi onda bilo lakse. mozda i ne bi, ali koga briga.
Ipak, to je za Srbiju vise teorijsko izlaganje, koja je u svakodnevici daleko od politicke koretknosti, kamoli njene totlaitarnosti, kao i ravnopravnosti, a tek heart in the right place. Ovde niko nema apriori heart in the right place, dok ne pokaze suprotno. Te otud ni da mu se odobrava ono sto znacenjski u govoru samo podgreva vec postojece predrasude, mizoginiju, homofobiju itd. A onda neki te izlive vole da brane bilo kao "pravo na misljenje", "verska uverenja i slobode", ili "pravo da budu politicki nekorektni". Ovo sve govorim i generalno, dakle, nevezano nuzno za ovu diskusiju ili forum.
Korisnikov avatar
By blenta
recimo ne onaj koji trkelja o nasiroko o bivsoj zeni i dobrim ribama
"bilo da su plastificirane ili ne, jer bitan je rezultat hehe"
dok njegov homo hubby kuva kahve gostima i smeska se bez da moze usta da otvori
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!