Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Kragi
Kokain su uzimali i uzimaju mnogi pa nisu imali i nemaju (neo)fasisticke istupe u svojim karijerama a stav iznosim zato sto imam pravo da ga iznesem.
Iako mi je licno gadan nemam nista protiv toga da neko postuje njegov rad i da mu se divi ali mi je malo skeri kad se traze opravdanja za njegovo svojevremeno velicanje ideologije koja radikalno ogranicava ljudska prava najblaze receno. Ideologije na kojoj je baziran jedan 'Nacionalni stroj' recimo. Da nisu na kokainu mukice? :sweet:

....
Korisnikov avatar
By Insorcer
Užasno intenzivno mi se prisere kada vidim da baš svi osećaju odgovornost/obavezu/neopravdanu potrebu da nešto kažu o Bowie-u.
Moje mišljenje ne seže ni do kolena umetničkim veličinama sličnim Bowie-u.

:sarana:
Korisnikov avatar
By antibiotic
prvo sam mislio da na fejsu postujem nesto o bowieju kao tribute, pa sam onda video da svi zivi postuju nesto o bowieju pa zato nisam hteo, a onda sam ipak hteo, jer sam znao da ce biti nepopularno postovati o bowieju bas zato sto svi postuju...
Korisnikov avatar
By Srklet
inače jako volim bowiejevu muziku ali nisam bio nešto tužan/potresen/šokiran/whatever kad sam saznao da je umro. da, moguća je i ta reakcija!
Korisnikov avatar
By Zvonki
",,,ali mi je malo skeri " Kragi ako vec zelis da iznosis svoj stav o Bouviju onda bar budi kulturan i ne mesaj srpski i engleski,ili si mozda previse gledao Bilju i City balavurdiju?

Elem meni jeste zao sto je Bouvi otisao,ali svi umiremo zar ne,sreca je sto sam zivoe dok je on stvarao,postujem ga jer je 65 ili 63 godina stvarao nisam siguran,jos je izbacio album dok se borio sa rakom,znaci covek je imao snage da stvara spotove i pesme dok se mucio sa rakom,ostvaio je iza sebe mnogo mnogo pesama,ziveo je zivot kakva je zeleo i povrh toga imao je svoj put kojim je isao i mislim da ga je bolelo dupe za tamo nekog Kragija koji mora da izjavi kako je on njemu bio gadan i jos pri tom mesa srspki i engleski da bi ispao faca...<------
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2742074#p2742074]Zvonki napisao:[/url]",,,ali mi je malo skeri " Kragi ako vec zelis da iznosis svoj stav o Bouviju onda bar budi kulturan i ne mesaj srpski i engleski,ili si mozda previse gledao Bilju i City balavurdiju?

Elem meni jeste zao sto je Bouvi otisao,ali svi umiremo zar ne,sreca je sto sam zivoe dok je on stvarao,postujem ga jer je 65 ili 63 godina stvarao nisam siguran,jos je izbacio album dok se borio sa rakom,znaci covek je imao snage da stvara spotove i pesme dok se mucio sa rakom,ostvaio je iza sebe mnogo mnogo pesama,ziveo je zivot kakva je zeleo i povrh toga imao je svoj put kojim je isao i mislim da ga je bolelo dupe za tamo nekog Kragija koji mora da izjavi kako je on njemu bio gadan i jos pri tom mesa srspki i engleski da bi ispao kul..

Lol, likcino. :smeh:
Neka si mi reko opet! Zalicu se moderatorima da me proganjas pa ces ban da popijes :smeh:
Korisnikov avatar
By Mindphaser
Chris Hadfield - Space Oddity

Btw, Chris Hadfield, a retired Canadian astronaut, is a professor of aviation and a guest lecturer at the University of Waterloo - an institution at which I am doing my MEng.

Chris Hadfield Speaks Live from Space with some 500 University of Waterloo Students:

Korisnikov avatar
By Zvonki
MIndphaser Chrisova izvedba je malkice bolja od originala,mada znam da dejvid bouvi ima dve verzije te pesme,ipak je bouvi bolje to otpevao i odsvirao
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!