Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
jako slabo crtam, mozda 1-2 rada godisnje. i tako kada se uhvatim za olovku budem zardjao :ozbiljan:

---

jedno vreme sam samo ove sa krilima crtao, obozavam ih

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
hvala, ali nemam ja ni strpljenja ni zivaca za to :lol:

---

kad vec jedem govna, evo i ova tri.

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Zvonki
Steta,i ne razumem da ljudi nemaju zivac ni strpljenja za crtanje,zar ne uzivas dok crtas?
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
uzivam...prvih 15 minuta :lol:
onda pocnem da se nerviram jer ne izgleda kao sto sam ja zamislio lol
Korisnikov avatar
By Zvonki
Dobro tako i ja isto svaki dan,ali se trudim da ispadne kako sam ja zamislio i imam zivaca za to :)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Jao, moram samo jednu prastaru.

Naime, otkako sam se preselio u Beograd, mnogi prodavci i prodavačice nisu hteli da mi prodaju cigare dok im, davanjem uvida u lične isprave, ne dokažem da sam punoletan; ali ova skeptična gospodična iz trafike je svojom rečeničnom konstrukcijom i pratećim izrazom lica ostavila poseban utisak.

Slika
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
jedino mi je ta ostala jos uvek okacena na zidu :) ostale crteze zamenio posterima.
By Speculum Columbae
Konačno malo nečego lepogo na ovoj temi. Majstorski je. Poslednja liči na nešto između Mikelanđelovih studija za bitku kod Kašine/Leonardovih za bitku kod Angijarija.
Korisnikov avatar
By Arijel B
dubok naklon
(stari crtezi)
znam tu studiju. obozavao je. kao i neke druge njegove crteze. pardon, mislio sam na Mikelandjela. naklonjeniji u smislu crteza njemu, mada mnogo volim studiju za sv Anu Leonardovu.
hvala.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Na poslednjoj on nema kuk tj nema struk,deluje kao da mu noga izrasla iz grudnog kosa,ostale su ok kao eksperimentisanje bojama probaj da istim bojama definisses oblike na tim debelim zenama
Korisnikov avatar
By Zvonki
A oni koji su naklonenji Daliju ili Brojgelu,nisu dobri pesniki crtaci ili slikari?
By Summer_time
prelepo ariel
meni je prva, auuuh, pucanje nistavila, na francuskom ima prelepa rec vide, sto je crno od najcrnjeg, praznije od nicega, i ova eksplozija nadolazecosti
i nastanak/nestanak duse posle :3 mjauuuu
Korisnikov avatar
By Zvonki
Akene...hahahahahahhaaaa...jao boze

Arijel mislio sam ako si poksuao da crtas anatomiju tela onda bi morao da ima,ali umetnicka sloboda je uvek ok,samo sto su ljudi navikli da kada gledaju aktove da vise i celu anatomiju
Korisnikov avatar
By Arijel B
ok je anatomija kao i izvrdavanje anatomije. znam o cemu pricas.(studirao). crteze gledam drugacije. kad fali pola glave ok je opet. poznajem napeve o liniji i povrsini. :) ali ne volim navike.
Korisnikov avatar
By Arijel B
o hvala. nemam dugo frku od pokazivanja radova ali mi nekako bilo nezgodno da ih ovde postavim iz nekog razloga. dakle ovo je bas lepo.
:sadseosecapreteranopopularno:
:)
Korisnikov avatar
By Arijel B
evo sad ga gledam na taj nacin. bas lepo. mislim da kapiram. ustvari - hvala.
bas volim tu grafiku. komentari kao tripozan su me vredjali ranije, hipnotizirajuc je taman kako treba.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 50
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!