Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By decko
Slika

Valerie Cherish (Lisa Kudrow), odavno zaboravljena glumica i zvezde nekadasnje drugorazredne humoristicke serije zudi za izgubljenom slavom. Posle silnih pokusaja da se vrati, Valerie napokon dobija priliku da zaigra sporednu ulogu u seriji koja ce poceti da se emituju u udarnom terminu a producenti dolaze na ideju da Valerie pored te seriji pocne sa snimanjem svog licnog reality show-a koji ce zvati "The Comeback" i pratiti svaki njen korak. Ova humoristicka serija iz 2005. prati televizijsko ludilo i život na Beverly Hillsu, kao i tragikomičnu hrabrost 40-godišnje žene koja polako tone.

Zanimljivo je da je Lisa Kudrow, osim sto igra glavnu ulogu i tvorac ove serija, a nominovana je i za Emmy nagradu (Outstanding Lead Actress in a Comedy Series) i na taj nacin postaja jedini clan postave "Friends" koji je nominovan za tako prestiznu nagradu od prestanka emitovanja iste.

Slika

Slika

Serija je pocela da se emituje na HRT2, radnim danima u 17:15, 00:55

Da li je jos neko gledao? :)
Korisnikov avatar
By Adenim
Volim ovu glumicu.
Ne salim se.
Korisnikov avatar
By nEne
zvuci zanimljvo. gledao bi to.... ali s obzirom da nemam sam izgubio svaku naviku da gledam serije na tv-u, bice tesko... :mentalnote-gledajserijuveceras:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:psiholog:
ako je satira, voleo bih da pogledam... prijatelje sam voleo kao dete, sad mi nisu smesni... ni najmanje...
Korisnikov avatar
By decko
Slika

Steta sto je snimljena samo jedna sezona sa 13 epizoda :sigh:
Serija je zaista zanimljiva posto je snimljena iz ugla njenog reality show-a, i zaista se razlikuje od vecina HBO serija koje su do sad snimljene...
Korisnikov avatar
By shumadinac
gledah danas, i ako je ono trebalo da me nasmeje, onda to stvarno nije smešno...mislim, više me nasmeje kad krava zamuče...baš je gledam kako jadna pokušava da bude komična, ali joj nikako ne polazi za rukom...bar kod mene ne

:mete:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by shumadinac
gledah danas, i ako je ono trebalo da me nasmeje, onda to stvarno nije smešno...mislim, više me nasmeje kad krava zamuče...baš je gledam kako jadna pokušava da bude komična, ali joj nikako ne polazi za rukom...bar kod mene ne

:mete:
Pa mislim da je u tome i fora jer je serija o glumici koja je ocajna i pokusava na sve moguce nacina da uspe i da bude 'it' girl (a i snimljena je kao reality show). Bar ja, na neki nacin taj humor ne dozivljavam kao kod npr "Friends", vec mislim da je "The Comeback" serija zamisljena kao ironican slika svih koji ostvare ogroman uspeh igrajuci u nekojTV seriji na pocetku svoje karijere (a pravi primer je i sama Lisa Kudrow) i njihove borbe da posle iste snime jos nesto po cemu ce biti pamceni..

:)
Korisnikov avatar
By M M and I
Lisa Kudrow mi je simpa...Ali je serija The Comeback uzasno dosadna. Pokusao sam to da gledam ali mi nije poslo za rukom....boooooriiiing :zev2:
Korisnikov avatar
By KiWi

Čudi me da nisam video ovu temu. Obožavam ovu seriju ... Gledao sam onu epizodu kada snima naslovnu stranu za "Be Yoga!". Fenomenalno!

Serija mi je zanimljivija od drugih američkih serija i mislim da je jednako dobra kao Prijatelji.

Dečko, imamo sličan ukus :D
Korisnikov avatar
By decko
Ma serija je vrh! Danasnja epizoda je bila urnebesna! :lol: Obavezno pogledaj veceras reprizu, ako nisi gledao danas! :smeh: Mislim da je to zadnja epizoda, a ako jeste napravili su fenomenalan kraj! :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!