Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Beli Dečak
Mene oslobadja stresa recimo :)

:kija:
mene oslobađa spavanja :)
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by deželaš
ako su tako definisane strejt- i gej- književnosti dve odvojene stvari onda, čini mi se, sledi kako se gej- i strej- publika ne mogu nikako međusobno razumeti, jer su od dva sveta...
ja ne mislim da su to dve različite stvari, već da nečija seksualnost, nečiji odnos prema sopstvenoj seksualnosti ipak određuje njegovu/njenu umetnost... predaleko idemo :)
Korisnikov avatar
By 2kune
sve je dobro dok sexualnost zna za umjetnost... :vruce:
Elem, krenuste diskutirati sa sasvim pogrešnih početnih premisa i radite umjetne podjele fenomena koji se ne daju djeliti jer su jedno...
Hintovi:
1) opća bipolarnost seksualnosti
2) umjetnost promatrana iz psihološkog rakursa
3) odnos ličnosti pojedinca prema arhetipskom
4) sublimacija i iskazivanje nesvjesnog kroz umjetnost
Tek onda je vrijeme za estetiku i kunsthisterička naklapanja...
PS: A i ovaj pristup već je zastario... No, kad se već ni njime ne pristupa...
Korisnikov avatar
By Vix
Osim toga sto ne razumem, NIKAD u zivotu nisam cuo za podelu umetnosti i umetnika na gay i str8. Ko bi se uopste bavio takvom podelom, i koji bi bio kriterijum?
Orijentacija autora moze samo da mi bude zanimljiva informacija.
Orijentacija protagonista moze da mi bude zanimljiva samo ako imam nameru da masturbiram uz to umetnicko (?) delo.

Strasno sam se nervirao na predavanju o zanrovima anima na kome se toliko insistiralo na podeli publike na (heterosexualnu) musku i zensku. Nekako sam trpeo da moje omiljene anime predstavljaju hetero muskarcima i hetero zenama, ali kada su poceli da pricaju da je zanr koji se bavi homoerotikom namenjen SAMO za zene i da je podredjen ZENSKOJ estetici, momentalno sam napustio prostoriju. Sto je mnogo - mnogo je!
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Vix
Nekako sam trpeo da moje omiljene anime predstavljaju hetero muskarcima i hetero zenama, ali kada su poceli da pricaju da je zanr koji se bavi homoerotikom namenjen SAMO za zene i da je podredjen ZENSKOJ estetici, momentalno sam napustio prostoriju. Sto je mnogo - mnogo je!

:wow:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!