Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ganjarolla
imam divixe, ne znam doduše đe su :alikako:
ah, belle je pomalo boring
on je u stvari pomalo boring
diskretno sjedenje
:giggle:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam gledao LOtR, tako da sam vakcinisan od boring filmova. Svaki film je posle tog iskustva čudesno zanimljiv...

Belle nisam gledao. A jako mi se gleda.

A prvi sam ja gledao kao mali i od tada nisam, i sećam se da je utisak bio jak (ništa nisam razumeo, naravno). dvx mi je neko obećao da da (čak i ovde!) ali do toga nikad nije došlo.

:pirat:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
gad, nađi ga i osveti se :sladoled:

diskretni šarm je zakon, ostali su manje više kao samo jedna priča iz njega, nisu toliko puni, tj. šareni temama, nema uzbuđenja, još jebeni andaluzijski nije jedini htio da ide, a baš me zanima, nikad ga nisam gledao :kletva:
aha, kul je i onaj po knjizi, kako li se samo zove, mali bubnjar il tako nešto..
ma ok su mu filmovi, ja bi ih kratio najmanje 30 minuta, a lotr sam gledao samo 1 dio, 2 puta
ma i bell.. je dobar film, stvarno kenjkam, nemoj me slušat, čisto sam želio izbacit onu o diskretnom sjedenju, činilo mi se finom paralelom za pseudointelektualce il woewa, kenjam kenjam kenjam :spank:
Korisnikov avatar
By Mars
Hehe. Radi se o curi, i nema šta da joj se svetim.

A ja jedva čekam sutra da gledam. Onaj deo kad se diže zavesa, toga se sećam da mi je bilo jako upečatljivo.

:pirat:
By XanaX
Le charme discret de la bourgeoisie... ah, bash lijep film... shteta, ja ne vatam tu tv-avalu... sharm sam gledao isto davno, davno... tko zna jesam li ista uopce shvatio... u nedostatku istog pustit cu si "le pastie de la bourgeoisie"... :harmonika:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!