Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By superfly
dvostruki mi je plezir najaviti srpsko izdanje najpoznatijeg
časopisa na svetu national geographic magazina, koji
se od danas može naći na kioscima.
prvi broj je sasvim ok, par interesantnih textova i dosta fenomenalnih fotografija. uživajte. :)

Slika

p.s. ne pitajte zašto mi je plezir udvostručen. :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a koliko košta to zadovoljstvo?
By жњ
Ja sam ponosni chlan vec dve nedelje :smug:

konacno docekah i na srpskom :hail:
By жњ
e da, jako mi je bio interesantan clanak preuzet iz NGM-a s pocetka proslog veka u kome je objavljena reportaza o Srbiji i Crnoj Gori. U tom broju, pisac (peder) iznosi osim utiska da su Crnogorci medj najvisim i najljepshim ljudima u Evropi i tvrdnju da su zene u Crnoj Gori vrlo postovane :blenta:

Odmah sam se setila Djekne :giggle:
By жњ
Originally posted by superfly
@xyz, ja cu to sutra obaviti.

:mazi:
Korisnikov avatar
By Tweety
super je sto konacno imamo domace izdanje...
najbolji su mi clanci o evoluciji i morskim leopardima!
Korisnikov avatar
By Marvin
:yay:
:klap:
Obradovali su me. Nisam kupovao eng. izdanje, možda prelistao 2 komada do sada.
I ovo je OK. Dok sam čitao osećao sam se kao nekoć uz Galaksiju....
Jeste da mi ovaj odnos (kojim se čak vidim i hvale) 30%-70% u korist fotografije ne prija ali OK. Bar su odlične fotografije.
Sa temom o seobi predaka nam su me kupili potpuno.
Samo, to me podsetilo na staru stvar koja me (iz ko zna kog razloga) izuzetno interesuje... Susret neandertalaca i modernih ljudi. I čak ni oni nisu ništa o tome napisali. A ja kao nešto kopam mesecima i ne nađoh ništa. Jukie, Sunce & co ako znate gde se ima iščačkati nešto o ovome javljajte... Večno ću biti zahvalan....
By Storm
Vrlo sam zadovoljan izlaskom National Geographic Srbija.
:up: :up: :up:

Što se tiče prvog broja, još ga listam, za sada je zanimljiv istorijat NG-a, slike leopard foka, neka informacija o novim cepelinima...
Korisnikov avatar
By Allkey
Ја све да се претплатим од првог броја и никако.

А на сајму ми се није дало да је купим, јербо им је нестало. :(
После ме је мрзило да тражим.
By жњ
meni je ovog meseca pristiglo prvo izdanje preko pretplate, ali bez obecanog poklona. u pitanju je bila majca ili ranac sad vise nisam sigurna. u srbiji se izgleda sve servira sa lopovlukom pa i national geographic. dobro ste me podsetili da se zalim. zovem ih sl. nedelje!! jebes majcu, u pitanju je princip! :durenje:
By superfly
Originally posted by xyz
meni je ovog meseca pristiglo prvo izdanje preko pretplate, ali bez obecanog poklona. u pitanju je bila majca ili ranac sad vise nisam sigurna. u srbiji se izgleda sve servira sa lopovlukom pa i national geographic. dobro ste me podsetili da se zalim. zovem ih sl. nedelje!! jebes majcu, u pitanju je princip! :durenje:
ja već imam majicu. :jezik: . da nije poklon u pitanju dao bih ti je,
a btw tu je već i drugi broj i već su uznapredovali.
Korisnikov avatar
By Draco
Ja tek sad videla temu. :doh: Ne bih se pretplatila jer MRZIM presavijene i/ili ostecene korice <ocd na delu> a plus bi mi zhivina iz zgrade verovatno u komadu ostavila samo sadrzaj da kukam nad naslovima clanaka koje ne mogu da procitam. Naravno, to me nigde ne sprecava da ga svakog <oba :lol: > meseca kupim ka' covek na trafici.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja prvi broj nisam našao :( Izgleda da nije dovoljno primeraka stigo u Pančevo ... Drugi sam kupio u Bgd :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!