Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Swanheart
Ciroooooooo vratiii seeeeeeeeee :lol: jao kako je to slonce umelo da me zasmeje do suza
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Duh_u_boci
Jaoj skroz si u pravu,i mene taj crtac uvek pogodi! :placko: :placko: :placko: :placko:
I mene, ali ako izuzmem trenutke zestokog nerviranja sto deca od svih onih zamislivih i nezamislivih jestivih lepota oko kojih skakucu:kuce od cokolade, reka od karamela i slicno, odusevljeno uzimaju neku glupost da jedu, tipa kokice...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Swanheart
Ciroooooooo vratiii seeeeeeeeee :lol: jao kako je to slonce umelo da me zasmeje do suza
On i onaj misic su tandem za medalju.
Ne! Nikada se neću predati!!!
Korisnikov avatar
By jukie
A što bih se ja tebe plašio kad sam isto toliko veliki kao i ti?
Korisnikov avatar
By Mars
(zivcani misic):Nema to veze! Ja sam MIS a ti si SLON, razumes?!
By Swanheart
Originally posted by Mars
(zivcani misic):Nema to veze! Ja sam MIS a ti si SLON, razumes?!
preplasen slon: mamice moja ,mamiceeeee :placko:

:lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Tu mi je bila super ona ptica što sedi na gnezdu i dok slonovi prolaze sve se trese i njoj jaja lete iz gnezda u vazduh a ona ih hvata, od toga jedno nogom jer nema više slobodnih krila...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Prica o dzungli, Pepeljuga, Snezana i sedam patuljaka, Tom i Dzeri, ptica trkacica, Mala Sirena, Lepotica i Zver, Alisa u zemlji cuda, jedan crtani koji se mislim zvao Macke iz visokog drustva, Snupi i ekipa, Dusko i ekipa i sve to kada sam bila mala a i sada volim da ih pogledam...
Od novijih Anastasia, Fantasia, Shrek, Lilo & Strich, Cow and Chicken, Dexter, Powerpuff girls, Billy & Mandy (sto se vidi i iz potpisa), Johnny Bravo, Foster's home for imaginary friends, South Park, Simpsonovi. Meni je jako pomogao cartoon network u usavrsavanju engleskog jezika. I dalje mi bolje ide izgovor neko pisanje i spelling, bas zbog toga sto sam ga najvise ucila gledajuci crtace i slusajuci muziku.
Korisnikov avatar
By Mars
A jel znate onaj - Toma palcic?
Ali tata! Pticica je moj prijatelj!!!

Mnogo mi je bilo zao pticice tu.
Korisnikov avatar
By tirkiz-zelena
onaj kada svraka vrana ili gavran..(uglaFnom neka od tih kopnenih zivotinja)..za'ebava lava..i nestaje u plastu sena..
hipnotisao me je kada bejah mlada..jos uvek pamtim ritam nestajanja pomenute vodene zivotinje..
Korisnikov avatar
By tessio
Super . Studio Ghibli definitivno . Miyazaki - " Howl's Moving Castle "/ " Spirited Away " najizmashtaniji crtani ikada ... Taj chovek je neverovatan ...
:wow:
Tim Burton / " The Nightmare Before Christmas " simpatichni ghotic mjuzikl o ljubavi , jedno od Burtonovskih remek-dela ... i "Corpse Bride " na tragu prethodnog ... mada " Vincent " , njegov prvi crtacj - o dechaku koji umishlja da je Vincent Price ( Price kao narator ) mi je najdrazhi :meda:
Sylvain Chomet " Less Triplettes De Belleville " - remek delo Francuske animacije , ko nije gled'o eto ima da se kupi DVD u maxiju
:up:
uh da " Waking Life " avangardni experimentalni tako recji crtani Richarda Linklatera , shta recji ...
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by tessio
Super . Studio Ghibli definitivno . Miyazaki - " Howl's Moving Castle "/ " Spirited Away " najizmashtaniji crtani ikada ... Taj chovek je neverovatan ...
:wow:
moj covek!
Imam jedno 5,6 crtanih filmova kuce Studio Ghibli....svi do jednog su fenomenalni!
Neki me toliko razvesele dok me drugi svaki put rasplacu....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!