Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By fencysmurf
slusam Ivanu Ubogu Zigon kako recituje rahmetli Milosevic Slobodanu - Slobi neku Dobrichinu (Eric) papazjaniju u kojoj se na dva mesta pominje nekakav :

"copor robota"

sta je copor robota? kako su roboti zavrsili u coporu?

pitanje meseca - kako izgleda copor robota?
Korisnikov avatar
By Rei
Evo jedan chopor robo-kuca :P

Slika
By Ulix
Originally posted by fencysmurf
pitanje meseca - kako izgleda copor robota?
pitanje meseca - kad ce cike u belom doci po Ubogu Zigon?
Korisnikov avatar
By spark
voleo bih da imam robote ili da sam robot. valjda.
By Simor
Ivana Zigon je drugi fenomen po redu koji kod mene proizvodi konstantnu erekciju (prvi su Flamingosi koji su crnogorsko-vatikanskom zaverom izgubili na Beoviziji). Dakle, kada Ivanica pocne da recituje Dobricu Erica ili neku rusku pesmu, pa kada krene da podvikuje, kada iz njenog poetskog urlanja pocnes da uvidjas sav slovenski bol, meni trnci krenu kroz telo.

Na zalost, meni su slovenska dusa te bol oduvek bili nedokucivi, tako da ne znam sta bi moglo da znaci copor robota. Ali da je nesto bolno, podvikujuce i erektivno izazivajuce, u to, ni najmanje, ne sumnjam.
Korisnikov avatar
By ...
Pa bol i nije nedokuciv, ali to je vec druga tema...
Sto se tice Ivane Zigon... Bila neka emisija na nekoj od srpsih Tv-a... Nesto sa popvima, i sa monasima.. I onda pevaju neku pesmu o bozijoj zemlji Srbiji, ona, neki monah, i deca... I ona, tako pevajuci, nasloni glavu na monahovo rame i zagrli ga... Joj, zamisli tek njegovu erekciju tada... :lol: :lol: :lol:
By Gost
Jo' zabavne teme... :giggle: Baš ste mi svi navukli osmejak na bijelo lice...
Nego, š'a mislite, o?e li je SPC proizvest u sveticu kad se upokoji? ?ula sam da je kosovski Srbi ve? drže po zidovima ka' ikonu, a deluje mi da ni njoj ne bi bilo mrsko, baš je, ono, u oblake zagledana.

?opor robota, hmmm... Možda se Dobri?ina istraumirao prolaze?' pored neke igraonice, videvši kako se i to malo serbskog podmlatka dobrovoljno podvrgava sotonskoj raboti pucanja u prazno, namesto da povata puške u ruke, pa u odbranu otadžbine.
Ne znam, daj više materijala... Gde je taj ?opor, šta radi, na koga se konkretno namerio u avliiji tvrdoglavke - pravoslavke, etc...
By Simor
Originally posted by krepa?
Nego, š'a mislite, o?e li je SPC proizvest u sveticu kad se upokoji? ?ula sam da je kosovski Srbi ve? drže po zidovima ka' ikonu, a deluje mi da ni njoj ne bi bilo mrsko, baš je, ono, u oblake zagledana.
Draga moja, posto SPC uvodi u svece one koji steknu slavu kod naroda zbog svojih blagorodnih dejstava, a kako je, po tvojoj tvrdnji, kosovski Srbi vec drze po zidovima, ona je vec neformalna svetica. A ako ona ne spasi Kosovo, nece niko. Ja bih nju stavio pred medjunarodnu zajednicu i kosovsku delegaciju, pa kada bi bolno zavapila nekom pesmom, Kosovo bi bilo integralni deo Srbije, bez da mu se da i autonomija. Recituj, Ivana, recituj!
By Çâðê_DUP
Eh... Daaaa su se raaanije sreeeeliiii...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Ivanu Zigon postujem zbog humanitarnog rada. Na ostalo nemam komentar.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!