Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Alias vs Nikita

Nikita
7
78%
Alias
2
22%
By Tea
the same....
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa sad... Nikita je bolja serija (ako ništa drugo, ono zato što je prva! te vrste), ali je ova riba iz Alijasa mnooogo bolja... Uf... Glasala za Nikitu, ipak je pitanje bilo vezano za seriju.
Korisnikov avatar
By KiWi
Nikita je bila prva i zato sam glasao za nju.. Alias je sli?na.. isto se radi o ženskom tajnom agentu.. mada mi se Alias ?ini malo realnija od Nikite... volim obe... ali volim i originalnost pa sam glasao za nikitu (mada mislim da je i ona rimejk francuske nikite)
By Gost
Booože svašta... Pa Nikita, naravno! (ali samo prvih dvadesetak epizoda, posle se extra dala na zlo, mislim da su epizode "Dinastije" bile maštovitije)
Alias je takav BS in so many different levels, da ne vredi ni po?injati na tu temu...
By Bombina
jooj nekad sam davno gledala dinastiju i drugi filmovi
nikitakako da ne
Korisnikov avatar
By reveal
hm... nisam imala prilike da gledam Alias, onako pomno... tako da ne mogu da rasudjujem kako treba.... ali, valjda vam govori to sto imam sve epizode NiKiTe..... fantasticna serija.
Korisnikov avatar
By Moa
Nijedna.Alias je previse nerealan,mislim dve agencije suparnicke ova jedna zaposljava nju,tako nesto,to je prakticno nemoguce u svetu spijuna al nema veze.A ovu drugu su zakomplikovali do racke da sam pomislila da gledam bajku u jednom trenutku.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by cLawT fRcaT
Booože svašta... Pa Nikita, naravno! (ali samo prvih dvadesetak epizoda, posle se extra dala na zlo, mislim da su epizode "Dinastije" bile maštovitije)
Alias je takav BS in so many different levels, da ne vredi ni po?injati na tu temu...

zence, mouram te citirat' ... samo zato sto si mlougo pametna, i sto se tako slazemoooooooooo... osim onog dela da je sranje serija posle dvadesetak epizoda... mislim, lako je buknuti na pocetku, odrzati plamen je neuporedivo teze... meni jesu odrzali kamin, jbg, i te kako... alias je tako sramotno bleda kopija, da necu ni poceti da se bavim time !!
a tek nikitin imidz u poslednja 2 ciklusa, aaaaaaaaaaaaaaaaa, i ona kozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, qq majkooooooooooooo :hyper:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nikita zbog Pete Wilson...
Ali ja ne gledam serije, odnosno gledam ih na preskok, ako nesto uhvatim. Smeknem glumce i glumice i to je to....
By Gost
Originally posted by Kittrie
zence, mouram te citirat' ... samo zato sto si mlougo pametna, i sto se tako slazemoooooooooo... osim onog dela da je sranje serija posle dvadesetak epizoda... mislim, lako je buknuti na pocetku, odrzati plamen je neuporedivo teze... meni jesu odrzali kamin, jbg, i te kako... alias je tako sramotno bleda kopija, da necu ni poceti da se bavim time !!
a tek nikitin imidz u poslednja 2 ciklusa, aaaaaaaaaaaaaaaaa, i ona kozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, qq majkooooooooooooo :hyper:
Pa tebi su održali kad se ložiš na Petuniju pa ti je svejedno da li je trenutno u kadru klon njenog kloniranog klona ili replika klonirane klonice njene oploðene jajne ?elije... :goran:
By Bombina
uh ne volim seriju ma to je sranje
ala nikita je necuvena fantasticna zeski bomba al ne govorimo o kloranje
alias nimalo ne znam
Korisnikov avatar
By Oziris
Nikita... Mozda zato sto je ipak bila hit pre par godina, i totalna je glupost napraviti seriju poput Alias-a koja podleze neizbeznoj komparaciji sa takvim TV blockbusterom kao sto je bila Nikita. A ako cemo po subjektivnim merilima, bez obzira sto mi je Jennifer Garner izuzetno utrenirana i super u Daredevil-u i Elektri, Peta Wilson mi je nekako vise prirasla srcu :D E sad, da je Peta bila u pribliznoj kondiciji i vidljivo misicava poput Jennifer Garner :hail2: , mislim da nikome ne bi palo ni na pamet da ih poredi ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!