Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Dobra je knjiga jako. Radi se o tri paralelene price koje su povezane zlocinima nacista. A “bolan” evo me. Vidin da si dobro dotjerao liniju i zracis zadovoljstvom na slici.
By filipkum
Konacno resio da pocnem U traganju za iscezlim vremenom od Prusta, procitao prvu knjigu "U Svanom kraju", u pitanju je sedmotomno ljubicasto paideino izdanje koje sam kupio pre nekoliko godina, nadam se da je celo posto sam video da starija izdanja imaju po 12 knjiga. Veoma mi se svidja, da li neko zna da li ima i gej likova, a ne samo lezbejskih, i da li je Svan glavni lik ili mozda decak koji pripoveda?
Korisnikov avatar
By tajfun983
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2819730#p2819730]filipkum napisao:[/url]Konacno resio da pocnem U traganju za iscezlim vremenom od Prusta, procitao prvu knjigu "U Svanom kraju", u pitanju je sedmotomno ljubicasto paideino izdanje koje sam kupio pre nekoliko godina, nadam se da je celo posto sam video da starija izdanja imaju po 12 knjiga. Veoma mi se svidja, da li neko zna da li ima i gej likova, a ne samo lezbejskih, i da li je Svan glavni lik ili mozda decak koji pripoveda?
Proguglaj to Paideino izdanje pa ces vidjeti jel cijelo.
Drago mi je da ti se svidja jer je "Traganje..." definitivno "roman nad romanima".
Gej likova ima brdo, no sikiriki, a pripovjedač (Prust) postaje gl.lik u nastavku.
By filipkum
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2819734#p2819734]tajfun983 napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2819730#p2819730]filipkum napisao:[/url]Konacno resio da pocnem U traganju za iscezlim vremenom od Prusta, procitao prvu knjigu "U Svanom kraju", u pitanju je sedmotomno ljubicasto paideino izdanje koje sam kupio pre nekoliko godina, nadam se da je celo posto sam video da starija izdanja imaju po 12 knjiga. Veoma mi se svidja, da li neko zna da li ima i gej likova, a ne samo lezbejskih, i da li je Svan glavni lik ili mozda decak koji pripoveda?
Proguglaj to Paideino izdanje pa ces vidjeti jel cijelo.
Drago mi je da ti se svidja jer je "Traganje..." definitivno "roman nad romanima".
Gej likova ima brdo, no sikiriki, a pripovjedač (Prust) postaje gl.lik u nastavku.
Jeste celo je hvala na informacijama ;)
Korisnikov avatar
By 2kune
Pekićevo Besnilo... na kindlu pa... nema smisla kačit naslovnicu... ili da okačim sliku kindla? :kosa:
By filipkum
Cetaganda sf roman iz serijala o Majlsu Vorkosiganu, i mnogo se nerviram sto je Laguna odustala od serijala pa moram po netu da trazim hrvatska i engleska izdanja. Bas mi zanimljivo sto Hrvati vise prevode naucnu fantastiku, a mi vise epsku fantastiku, sta to govori o nama kao narodima, da smo mi u proslosti, a Hrvati u buducnosti hahha, ajoj
By filipkum
čitao romane iz Bridžerton serijala Dzulije Kvin, baš retko čitam ljubavne romane, mada volim taj istorijski period u Engleskoj, ali mi je odbijalo jer mi je delovalo da su ljubići za razonodu, i jesu daleko je od Daunton Abija, ali imaju baš fine dijaloge tako da nije loše, e sad što se tiče Netfliksove serije po knjigama zabavno, mada mi bas isforsirano deluje ovo stavljanje glumaca drugih rasa u taj period, ali ako zanemariš to sasvim fina ekranizacija, a onaj frajer što glumi Antonija Bridžertona (Jonathan Bailey) mi je uhhhh, plus je gej u stvarnom životu
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Mark Tven - Tom Sojer

Ta knjiga savršeno opisuje neposrednu sreću u detinjstvu.
Kažu da je Mark Tven dao najbolji odgovor na surovost života koji prvo čoveka nauči potiskivanju.
Ako čitalac želi da se priseti ideala i da kroz maštovit pristup osvesti smisao svog postojanja, neka čita ovu knjigu.
By GoldenMich
Sahranite mi srce kraj Ranjenog kolena

Slika

Indijanci o istoriji američkog zapada.

„Dok čita ovu upečatljivu i snažnu knjigu, čovek se pita ko su u toj priči zaista bili divljaci.“ Washington Post

Šta reći.... :upomoc:
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!