Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Zbog nemogućnosti da distribuiramo štampano izdanje Optimist magazina tokom vanrednog stanja izazvanog pandemijom covid-19 virusa, objavljujemo specijalno online izdanje Optimist magazina posvećeno književnosti. Na 166 strana možete čitati tekstove o knjigama koje se na različite načine bave LGBT+ populacijom, a koje su dostupne na srpskom jeziku.

Pre svega izdvajamo knjige Eduara Luja “Gotovo je s Edijem Belgelom” i “Istorija nasilja”, “Pre nego što padne noć” Rejnalda Arenasa, “Zovi me svojim imenom” i “Nađi me” Andrea Asimana, romane Stivena Fraja, “Mladi Trogloditi” Emanuele Pagano, “Sajmon protiv zavere homo sapiensa” Beki Albertali, “Aristotel i Dante otkrivaju tajne univerzuma” Bendžamina Alirea Saenza, “Ispod grla” Stefana Mihajlovskog i mnoge, mnoge druge.

Čitajte na:

https://www.optimist.rs/specijalno-izda ... izevnosti/" target="_blank

Slika
Pa mogli ste da preporucite i uradite neki novi prikaz, a ne samo da iskopirate knjizevne prikaze iz starih brojeva, kad video specijalno izdanje posveceno knjizevnosti, bas sam se obradovao, mislio sam bice i nekih nasih gej prica i pesama pored prikaza, kad ono lenjost na kvadrat...a inace veoma mi je drag casopis
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Novi prikazi se čuvaju za junski broj, kada ćemo (valjda) moći da štampamo redovni broj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!