Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ...
Ne samo da su mu filmcici na nivou pesmica Cece i Krleuse, vec je nasao najgori nacin da unisti filmske stvaraoce koji dobro znaju sta je film. Slobodan Sijan, autor, po svim anketama, najboljeg ex - Yu filma "Ko to tamo peva", se zali kako Dragojevic vec tri godine ne dopusta da Ministarstvo kulture Srbije finansira njegov novi film. A uvek kad on (Dragojevic), jadnik, dodje u Makedoniju, zali se kako nase Ministarstvo kulture ne poddrzava njegove ideje za makedonsko-srpsku koprodukciju... Idi, bre...
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam kakav je covek, meni su njegovi filmovi djubre.

Plitko, plitko, plitko. Pa onda banalno.
By Ахасвер
Originally posted by Mars

Slažem se. Potpuno.
Korisnikov avatar
By spark
rane i lepa sela lepo gore su po meni jako dobri filmovi, pogotovo imajuci u vidu druga dela u srpskoj kinematografiji...
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by spark
rane i lepa sela lepo gore su po meni jako dobri filmovi, pogotovo imajuci u vidu druga dela u srpskoj kinematografiji...

Mozda jesu JAKO DOBRI filmovi, ali imajuci u vidu ne DRUGA DELA U SRPSKOJ KINEMATOGRAFIJI, vec druga dela u srpskoj kinematografiji zadnjih desetak godina... Nekad su se tamo snimali filmovi...
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by ...
Mozda jesu JAKO DOBRI filmovi, ali imajuci u vidu ne DRUGA DELA U SRPSKOJ KINEMATOGRAFIJI, vec druga dela u srpskoj kinematografiji zadnjih desetak godina... Nekad su se tamo snimali filmovi...

hm... mislim da mogu da se slozim sa tobom... :D
Korisnikov avatar
By Mars
O drugim 'delima' u srpskoj kinematografiji u zadnjih 15 godina-da ne govorimo.

Slazem se, nije najgori.
By Бреее!!!
dragojevic radi, i to uspesno, filmove za publiku, a ne kriticare, jos manje nazovi kriticare !?! :lol:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Breee!!!
dragojevic radi, i to uspesno, filmove za publiku, a ne kriticare, jos manje nazovi kriticare !?! :lol:

A u publici - sve sami magarci:) :) :)
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by ...

hehe, da da :up:
mislim da dragojevi? svaki put kada izgovori floskulu da 'radi filmove za publiku a ne za kriti?are' proguta ogromnu knedlu! hihihi....
on je talentovan reditelj i zanimljiv momak, ali iskompleksiran, histeri?an i logoreji?an do zla boga. i politi?ki mutan.... :cigareta: svaka mu ?ast za mi nismo anðeli(1) sve ostalo je :odbij:
By Бреее!!!
Originally posted by ...

sudis po sebi, cim si dobro video !!! :P

Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by ...

Ne, nisam video, znam ljude koji su videli njegove filmove i koji ih vole, bas su magarci:) :) :) :) Salim se, morao sam njegove filmove da pogledam, iz profesionalnih razloga, koje ne bih tu da objasnjavam, jer su povezane sa internacionalnim fondovima za finansiranje filmova.
A doticnog sam upoznao, i shvatio sam da je i on ko i njegova publika - magarac.
U vreme kada se njegov film "Mi nismo andjeli - 1 deo" prikaziivao u Ceskoj, ziveo sam u Pragu, jedna od mojih profesorki (inace Srpkinja, udata za Ceha), videla je film, i rekla da se tako los film ne bi trebalo da pretstavlja Srbiju po svetu... Ali, neka, stvarno ne bih tu vise da objasnjavam sta je film, sta nije, a sta su magarci... Mogu samo da zalim za vremenom kada su u Srbiji stvarali reditelji...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Mars

pa jeste...tako je...samo sto to, na zalost, opisuje stanje u drsutvu u kojem su filmovi stvarani :rentgen: :rentgen: :rentgen:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Koliko god da je vas koji pljujete njegove filmove, ja znam bar duplo vise ljudi koji su odusevljeni njegovim filmovima...
Jebi ga, stvar ukusa....e sad sa strucne strane ne bih da ulazim prvo zbog toga sto nisam strucan a drugo, brate kad se misljenje kritike poklopilo sa misljenjem publike....retko kada, bar sto se filmova tice.....
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
Originally posted by ...
Ne, nisam video, znam ljude koji su videli njegove filmove i koji ih vole, bas su magarci:) :) :) :) Salim se, morao sam njegove filmove da pogledam, iz profesionalnih razloga, koje ne bih tu da objasnjavam, jer su povezane sa internacionalnim fondovima za finansiranje filmova.
A doticnog sam upoznao, i shvatio sam da je i on ko i njegova publika - magarac.
U vreme kada se njegov film "Mi nismo andjeli - 1 deo" prikaziivao u Ceskoj, ziveo sam u Pragu, jedna od mojih profesorki (inace Srpkinja, udata za Ceha), videla je film, i rekla da se tako los film ne bi trebalo da pretstavlja Srbiju po svetu... Ali, neka, stvarno ne bih tu vise da objasnjavam sta je film, sta nije, a sta su magarci... Mogu samo da zalim za vremenom kada su u Srbiji stvarali reditelji...
:nazalost:
By Бреее!!!
Originally posted by ...
Originally posted by ...

ma, ok je ... :)
sad vidim da ti je to profesija ... lepo je sto imas kriticki stav, sada si to izneo na prihvatljiviji nacin :lol:

ja volim filmove koji me zabave ... zivot je na zalost dosta tmuran i zaokuplja me previse egzistencijalnim i drugim pitanjima, da bi jos gledao "teske" filmove ... :(

ja volim kada se raspravlja o stvaralastvu, da se ne govori i o licnosti ... jer je to manir zute stampe !!! :D

takodje, ne vidim da je greh praviti filmove za publiku !?! :sluske:

zelim ti uspeh u profesiji !!! :)

ali, i vise tolerancije prema drugacijim pogledima ... imas ti to u sebi, vidi se iz ovog posta !?! :puzzle:

Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by ...

A da svoj (ne)stru?ni stav izraziš malo kulturnije? :doh:
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Super Mario
Originally posted by ...

A da svoj (ne)stru?ni stav izraziš malo kulturnije? :doh:
Mislim da je dovoljno strucno o necijem magarcenju pomenuti (a to sam vec - pomenuo): 1. kako vec godinama cini sve da najbolji srpski reditelj (Slobodan Sijan, cak i oni nestrucni culi su za njega, nadam se) vec godinama ne dobija novac za svoje projekte; 2. cim poseti sirotu Makedoniju zali se kako nase Ministarstvo kulture ne daje poddrsku njegovoj srpsko-makedonskoj kopprodukciji.
O licnim utiscima, i o utiscima o njemu koje su mi ispricali srpski umetnici, pa ovo nije mesto za to...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!