Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
dakle, posle probijanja deadlinea definitivan završni rok za rekonstrukciju mosta je 30. juni za kada je najavljeno i sve?ano otvaranje. prvobitna ideja je bila da gostuje Bijelo dugme, no posle reakcija javnosti po?elo je da se šuška da dolazi niko drugi do Vanessa Mae.

ima li neki insider da nam da više informacije o ovom eventu?
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Bilo bi to super predegzitovsko zezanje uz violinu!
Nadam se je vest istinita.
:)
Korisnikov avatar
By Goran Smith
otvaranje mosta je 30.juni, ali puštanje mosta u promet za automobile ?e biti oko 10.septembra, kada završe prilaze mostu (obnova tunela, na sremskoj strani) :(
Korisnikov avatar
By nEne
to je samo u srbiji moguce, da most bude gotov, al' da se jos mesecima ne koristi zbog sporosti izgradnje prilaza.... :down:

bilo bi super da bude neki grand-opening, jako mi je drag taj most...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by goranD
otvaranje mosta je 30.juni, ali puštanje mosta u promet za automobile ?e biti oko 10.septembra, kada završe prilaze mostu (obnova tunela, na sremskoj strani) :(
a je li ovo tvoja slobodna procena ili si dobio neki info? prilaz mostu je relativno OK sa novosadske strane, treba samo skloniti one barikade na kraju Bulevara. a što se tunela ti?e, tu ne znam kakvo je stanje, ali nisu urušeni ili nešto da bi morali da ih restauriraju tri meseca. do kraja juna ima 60 dana, to je sasvim dovoljno za sve poslove. seti se samo da je put do Veternika asfaltiran za cirka 10 dana, a moraš priznati tamo ima par desetina km više nego što ima na mostu...
Korisnikov avatar
By nEne
ma, bre, u pravu je gorand, likovi nece zavrsiti tunel na vreme.... idioti.
Korisnikov avatar
By ciceron
Ma da, bas dolazi Vanesa Mae.
Pre ce biti da ce doci Mica Trofrtaljka.
Inace, bio sam pre neki dan na mostu i vidim da nista nisu sklonili od ostataka radova sa Stranda a citam u novinama kako ce to tek da sklanjaju sledece sezone.
Eto nama Strand opet podeljen na 2 dela i svi cemo jedni drugima skakati po glavi. Odoh ja ljudi u Egipat a potom na Adu, nema od Stranda leba.
Korisnikov avatar
By Moa
Ma samo da nam dodje most vise,kakva crna Vanesa i ocini bre,poludecu ako jos jednom budem isla preko trandzamenta poludeti kad vam kazem!
Korisnikov avatar
By unic0rn
e malecni offtopic, hajde da meni objasni neko sta je to Strand, rech koju sam chuo 500 puta a ne znam shta predstavlja :)
Korisnikov avatar
By Moa
Rec Strand je madjarska koja znaci plaza u prevodu.To je dakle plaza na dunavu ispod Mosta Slobode,popularno kupaliste Novosadjana.Pre je dolazilo tu i po 50 000 ljudi medjutim otkako se gradi nov most uglavnom je smanjeno zbog gradilista posto zauzima jedan deo Stranda.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
e, još kad bi Štrand bila maðarska re?...
Korisnikov avatar
By SouthSide
Strand je bre nemacka rec, koj vam je?
Korisnikov avatar
By unic0rn
E samo zato sto si rekao koj vam je ko da ceo svet zna nemachki, potrudih se:

Madjarsko - engleski rechnici

http://dict.sztaki.hu/dict_search.php?L ... =0&T=1&F=0
strand beach
strandol to bathe
strandoló bather
strandkalap beach hat
sun hat
strandpapucs beach loafers

http://consulting.medios.fi/dictionary/ ... allow=true
strand beach
strand sands

http://www.freedict.com/onldict/onldict.php
Hungarian English
strand beach

Dushica je chula na madjarskom, vi na nemachkom a Zemlja se i dalje okrece oko svoje ose
:zid:

:avion:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Blago meni kako te lako mogu naterati na nesto... :yes:

Samo sam reagovao jer sam mislio da je dezinformacija, kapiram da je u madjarski upala ta rec iz svapskog.

A tema je Freiheitsbrücke, btw. :bouncy:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ne neces me naterati da trazim tu rech u rechniku, ali ces me naterati da ti kazem da si nekulturan shto pishesh na shvapskom kad to svi ne razumemo ;)
Korisnikov avatar
By SouthSide
Pa sta ces, gastarbajteri su uglavnom nekulturni.

Mada ja uopste nisam ni pisao na svapskom, ako mislis na onu rec lepo sam naveo Tema je: Most Slobode, a to i znaci u prevodu

I aj malo opusteno, samo sam se zezao malo
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
aj sad fino po?isti offtopice iz ove teme... :kletva:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!