Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Odgovornost Umetnika

Treba na?i te huligane i zatvoriti ih
Nema glasova
0%
1
100%
Nema glasova
0%
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By KiWi
Kapiram da je uli?na umetnost u startu nesputana i da ne može da se kontroliše... Ali, da li svaki umetnik ponaosob treba da bude odgovoran pri stvaranju svog dela?

Slika

Slika

Slika

Slika

Ovakvi grafiti na znacima (naro?ito znacima upozorenja) mogu da izazovu više štete nego koristi. Da li delite moje mišljenje da je ovo neodgovorno ili mislite da je u tome ?ar umetnosti?
Korisnikov avatar
By m..
Pa, hm na putu NS-Bg nema skoro nijedan znak - seljaci ih poskidali da krpe camce, bolje ovako nego to s camcima...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Kiwi
Ali, da li svaki umetnik ponaosob treba da bude odgovoran pri stvaranju svog dela?
jok, nego je baba Mara odgovorna. :rool:
Korisnikov avatar
By unic0rn
neodgovorno....
mislim ono, moze ljude zivota da kosta jer se tebi crtalo....
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by m..
Pa, hm na putu NS-Bg nema skoro nijedan znak - seljaci ih poskidali da krpe camce, bolje ovako nego to s camcima...
Budale. Ti znaci sigurno nisu postavljeni da bi plašili vrane, ve? da bi pružili vredne informacije voza?ima koji tuda prolaze. Ako treba birati manje zlo, sigurno je kinðurenje znakova to manje zlo. Btw, u Crnog Gori neki klipani su mazdisali znake dok ih nisu uhapsili.. prodavali su ih na otpadu za 40EURa po komadu!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Kiwi
Ti znaci sigurno nisu postavljeni da bi plašili vrane,
Zavisi, meni ovaj znak sa sovom prili?no li?i kao da služi za plašenje vrana...
Meni nešto li?i kao da ovo nisu bili pravi znaci, nego da je neko jednostavno na ve? postoje?i stub ispod pravih znakova naka?io svoju umotvorinu, koju je pre toga kod ku?e oslikavao satima (tj nisu grafiti).
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by jukie
Meni nešto li?i kao da ovo nisu bili pravi znaci, nego da je neko jednostavno na ve? postoje?i stub ispod pravih znakova naka?io svoju umotvorinu, koju je pre toga kod ku?e oslikavao satima (tj nisu grafiti).
upravo tako! 5 bambija za oštro oko! :) ako bolje pogledate, jasno se vidi da znakovi stoje na polovini stuba...
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Umetnost je kada na okrugli znak zabrane više od 60 napises 100 :wow: :lood:
Korisnikov avatar
By KiWi
Možda je jukie u pravu..... u svakom slu?aju imaju oblik kao saobra?ajni znaci ... mora?emo da konsultujemo autore
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by 2Q2Bstr8
jok, nego je baba Mara odgovorna. :rool:
Babu Maru jebati, a umjetnike kazniti globom... Najlakše je izigravat mu?enika u zatvoru, kad te rebne po džepu onda je malo druga?ije... A ako nema za platit nek po?inioc vrati dug javnim radovima ili jebanjem babe Mare... Mada je krajnje diskutabilno ?emu uop?e prometni znakovi služe kod ovih naših balkanskih voza?a i da li su im uop?e potrebni...
:murkan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!