- 07 Feb 2005, 21:10
Od ve?eras, 7.02. svakog ponedeljka na HRT-2 programu po?inje serija Oz u 22:30.h

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by demianPa i nije im baš neki pederizam, ako se ne ra?unaju Bi?er i Keler (procenat u granicama obi?ne populacije ili manji). Obi?na serija o poreme?enim meðuljudskim odnosima, sli?na recimo Deep Space Nine po širini tematike, samo mnogo agresivnija jer probleme rešavaju ubijanjem a ne svaðom i diplomatijom.
aha, znaci dani zalosti su u pitanju, jes' pederizam nije za dane zalosti
Originally posted by Kwww
OK je serija. Fino za odgledati pred spavanje. Ja nesto nisam primetio preteranu grubost i nasilje.
I sta kazete, vec je isla na BK?
A ja se bas pitao, zasto nasi nekad ne puste ovako nesto...
Originally posted by bambolaJu?e su ubili Avgustusa Hila (crnca u kolicima koji pri?a kao narator)... ako sam dobro shvatio, izgleda da je to kraj pretposlednje sezone i da danas po?inje poslednja... ili imaju još dve... pošto sam ?itao sažetke na tvtome guide pa mi nekako ne izgleda da ?e sve ono da stane u jednu sezonu.
Nego-koja je sezona u pitanju?Da nisu opet neke reprize?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!