Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
LONDON — Best-selling fantasy author Terry Pratchett has been diagnosed with a rare form of early onset Alzheimer's, he said in a message posted to his illustrator's website.

In a brief note to fans entitled An Embuggerance, Pratchett, 59, said he was taking the news "fairly philosophically" and "possibly with a mild optimism."

"I would have liked to keep this one quiet for a little while, but because of upcoming conventions and of course the need to keep my publishers informed, it seems to me unfair to withhold the news," he wrote on the website of Paul Kidby, who has illustrated many of his books.

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
Boze....ne verujem....koliko je grozno da brilijantan um to dozivi....ma nemam nista pametno da kazem :(
Korisnikov avatar
By Egon
sudecji po tvom novom nicku, shvatam koliko te je ova vest pogodila ...

u sv. sluchaju .... sumnjam da cje nastaviti da pishe ...

ali legandaran lik, potpuno ...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Šteta. Čovek je majstor. Zavisi od brzine kojom bolest bude napredovala, možda napiše još par knjiga. Nikad se ne zna.

Elem, vest je odavde za one koji bi da je pročitaju u celosti, čini mi se da Egon nije stavio link.
Korisnikov avatar
By Zonche!
:placko:

Ali ali ali... :sigh:

Ja obozavam Pratchetta!
By Storm
Stvarno mi je žao da to čujem.
Ali, nekako mislim da će se on izvući. Kakva god da je neurološka osnova te bolesti, takav duh će se izboriti.
:zastava:
Korisnikov avatar
By jukie
Verovatno mu po kući vise napola napisani parčići od ranije, pa ih samo treba nakupiti na gomilu i napraviti još nekoliko knjiga
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Nanny Ogg
Boze....ne verujem....koliko je grozno da brilijantan um to dozivi....ma nemam nista pametno da kazem :(
Slazem se u potpunosti.
Nema gore kazne za pisca nego da ga um izda. A on nije bilo koji pisac. Njegove knjige su nesto sto mogu uvek da citam, po hiljadu puta, a da mi svaki put bude savrseno.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Sta se to desava ove godine sa meni dragim piscima :wtf: ? Prvo preminuo Robert Dzordan, a sada ovo :( ...
:sesir:
NOX
By Dragonite
Ovo je užasna vest... nemam reči.

Nadam se da će napisati još neku knjigu... prosto nema pisca koji može da zauzme njegovo mesto. U početku ga niko nije ozbiljno shvatao, da bi takoreći sam napravio jedan podžanr SF-a... Gaiman i Kolfer mu nisu ni na 30 000 milja, ni pod morem...

Rispekt 4 da Master!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! :rida:
Sranje! :(
Ne znam shta da kazem...
Korisnikov avatar
By svejedno
Cuh to juce.. jbg.

Indeed.

..

No, sam Pracet bi imao nesto da kaze, sigurno.. npr:

"To dokazuje dve stvari:
Najpre, da su putevi Bozji krajnje tajanstveni, da ne kazemo, zaobilazini. Bog ne igra kockice sa svemirom; On igra nedokucivu igru koju je sam smislio, i koja bi se iz perspektive bilo kog igraca* mogla uporediti sa nejasnom i komplikovanom verzijom pokera koja se igra u mracnoj sobi, sa praznim kartama, u beskonacno vlike uloge, sa Deliocem koji nece da vam otkrije pravila i koji se sve vreme osmehuje.
Zatim, da je Zemlja Vaga**

*tj. svakoga
**Ovo vec mora da se shvati u duzem kontextu (prim. svejedno)''
Korisnikov avatar
By Dracova
Originally posted by Draco
Slazem se u potpunosti.
Nema gore kazne za pisca nego da ga um izda. A on nije bilo koji pisac. Njegove knjige su nesto sto mogu uvek da citam, po hiljadu puta, a da mi svaki put bude savrseno.
Slazem se i ja... Prosto ne mogu da verujem... :(
By Pending-For-A-Bending
Mozda ce zvucati malo bezobrazno, ali zbog ovakvih stvari ja ne verujem u boga. Jer da verujem on bi bio jedno maliciozno i cinicno bice.
Da ovako brilijantna osoba oboli od Alchajmera? ma daj....
Korisnikov avatar
By Hys.
I napisa Sir Terence David John "Terry" Pratchett jos onoliko knjiga od te 2007. pa do sada.

Da nije bilo te "embuggerance" bilo bi ih jos mnogo, ali eto - bilo je.

Ostaju dela.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Meni se srce slomilo. Posebno kad sam video twitter.
Korisnikov avatar
By Tungi
Stvarno nisam upoznat s preminulim i njegovim delima. Pogledah i wiki, nije mi poznat.
Ne bi trebalo ni da me sramota, koliko neki ne znaju neke druge koji su stvarno neizbežni za znati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!