Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Ханс
Imam 4 velike police, ostatak je u podrumu, plus jedan deo koji je sa mnom na studijama trenutno van Srbije. Biće ih verovatno još, a jednog dana će biti poklonjene nekom institutu za jezik ili biblioteci.
Ponosan sam na prva izdanja nekih dela koja sam pazario i uglavnom su domaći pisci, kao i na stare udžbenike klasičnih jezika i drugih koje skupljam i koji su mi hobi. :love:
By avgust
ako naidjem da mi se svidja kupim, ili ako moram kupim, a najbolje je ako ima neki pdf dzaba.
ne drze se knjige na polici, nego u glavi.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
^
da, i ja sam vrlo otvorena za te postupke. kada poklanjam knjige, upravo i gledam da to ne budu nove knjige, vec knjige iz antikvarnice, sa ulice ili iz moje biblioteke (sada vec: mojih biblioteka, jer je beogradska ekspozitura od oko sedamdesetak knjiga istovremeno i nekih 20% lagera moje izvorne biblioteke, privremeno locirane u bakinom stanu u Cacku)
... jer tako poklanjam vec pokrenutu energiju citanja, znanja i saznavanja... :jelka:
Korisnikov avatar
By Srklet
kod mene u stanu u dnevnoj sobi postoji velika kartonska kutija s knjigama. svakome tko dodje ponudim da si izabere i ponese par naslova.
jedini je problem sto se na dnu kutije natalozilo losih knjiga koje nitko ne zeli uzeti. ^^
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!