Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
Pogledao sam Alpe. Errrm... Zanimljiva ideja, zanimljiva postavka, zanimljiv rasplet, ali izvedba je naprosto promašena. Režija je loša, dosadnjikava, uninvolving. Jebali ga oni preseci. Mislim, kapiram ja šta je on hteo, kako i zašto, međutim nije dobro ispalo. Donekle slični Dogtooth funkcioniše, i dobar je film, ali sa Alpima je frljoknuo. Očekivao sam više.

Gledao bih Shame, ali ne verujem da ću stići. :sigh:
By polarlicht4.1
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325953#p2325953]Misfit napisao:[/url]Zanimljiva ideja, zanimljiva postavka, zanimljiv rasplet, ali izvedba je naprosto promašena.
Neeeeeeee! :rida:

Gledaću ga u ponedeljak i zaista se nadam da je igde blizu Kynodontasa. Mora da bude. Savremeni grčki film tj. "novi grčki ekstremizam" kako ga krstih svojevremeno, bio mi je pravo otkriće. Doduše, nije da se baš šta ima otkrivati jer pored Lanthimosa još jedino do Athine Rachel Tsangari može da se dođe nekako a da bude u gledljivom stanju. Ostali reditelji nikako da se sete da naprave engleski titl. :flaming:

Trebalo bi da gledam sutra Bonellovu Kuću tolerancije. Gledao Tireziju i 'nako, nije me oduševilo. Ovaj zvuči delimično obećavajuće ali nije baš da ću d'umrem ako bude loš...za razliku od Alpa.
Korisnikov avatar
By Misfit
Ne bih da ti kvarim sreću, možda ti se i dopadne, ali što se mene tiče: kilavo, loše izvedeno i ni prineti Dogtoothu. Šteta. :shrug:

Ni meni se Tirezija nije nešto dopala. Dok sam čitao o filmu i gledao skrinšotove, mislio sam da će da me oduševi, ali dobri sastojci ne čine nužno i dobro jelo. Kuća tolerancije me ne privlači preterano, tako da ću to ipak propustiti.
Korisnikov avatar
By Sunce
Pogledao "Zamenu". Nisam preterano odusevljen, no nisam ni razocaran. Volim filmove o drugacijim pogledima, uglovima, sitnicama, istrazivanjima, inverziji. Slican sam glavnom junaku donekle. Doduse, on se bavi gravitacijom i fizikom, pa su mnogi elementi kreirani po tom sablonu.

Inace, :samubioskopu:.
By polarlicht4.1
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326056#p2326056]Misfit napisao:[/url]Kuća tolerancije me ne privlači preterano, tako da ću to ipak propustiti.
Vel'ka greška. Film je s-j-a-j-a-n. Zaista nisam to očekivao ali :wow: . Da nije seckao onaj prokleti projektor tek bi ugođaj bio super, no stisnuh zube pa ne htedoh da odem sa filma iz protesta. Čak se pojavljuje i Jacques Nolot, jedan od mojih omiljenih reditelja.
Korisnikov avatar
By Hellas
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326209#p2326209]Torry napisao:[/url]moji favoriti:

Sram

Majkl

Faust

Razvod: Nader i Simin

Bilo jednom u Anadoliji

Kuca tolerancije

Pina

Marta Marsi Mej Marlin
Jesi ih odgledala sve?
Ja sam samo "Pina"-u, i stvarno me je odusevio. Zao mi je sto vise nije ziva, i sto necu imati prilike da uzivo pogledam neku njenu koreografiju.
A muzika u filmu :drama:...
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326770#p2326770]Hellas napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326209#p2326209]Torry napisao:[/url]moji favoriti:

Sram

Majkl

Faust

Razvod: Nader i Simin

Bilo jednom u Anadoliji

Kuca tolerancije

Pina

Marta Marsi Mej Marlin
Jesi ih odgledala sve?
Ja sam samo "Pina"-u, i stvarno me je odusevio. Zao mi je sto vise nije ziva, i sto necu imati prilike da uzivo pogledam neku njenu koreografiju.
A muzika u filmu :drama:...

ma nisam nego bih to gledala :blush:

na to sam mislila ;)
Korisnikov avatar
By Hellas
A, ok. Festival traje jos sutra...
Korisnikov avatar
By Sunce
Pogledao "Alpe".

Film je, po mom misljenju, dobar. Ima nesto "novo", u svakom slucaju. Nije samo gluma o glumi. Ne dopadaju mi se jedino bukvalna vizuelna resenja, poput crne trake gimnasticarke koja sugerise igru mrtvih, i preterano namerno unosenje plave. U mnogim kadrovima je polovina nejasna, a izostreni portreti su sjajni. I druga vizuelna resenja su odlicna. Iako je iseckan i na momente banalan (mada je cesto banalan sa namerom), dopao mi se.
Najbolja scena je upadanje zene u kucu roditelja preminule teniserke.I njeno, ako mogu da kazem katarzicno, isterivanje tj. izbacivanje iz kuce tj. zivota.
Jos sredjujem utiske, ova pisanija nisu sva na mestu.
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325953#p2325953]Misfit napisao:[/url]Jebali ga oni preseci.
:lol: :lol: Zapravo, ovo je bilo do projektora koji je trokirao. Dom omladine je danas načisto pukao sa projekcijama. U stvari, najsmešnije je što je ortak ovo pomenuo u kritici koja je već otišla u štampu. (Što volim ove 'šta je umetnik teo da kaže' trenutke koji se ispostave kao potpuno banalni.)
polarlicht4.1 napisao: Vel'ka greška. Film je s-j-a-j-a-n. Zaista nisam to očekivao ali :wow: . Da nije seckao onaj prokleti projektor tek bi ugođaj bio super, no stisnuh zube pa ne htedoh da odem sa filma iz protesta. Čak se pojavljuje i Jacques Nolot, jedan od mojih omiljenih reditelja.
E, i meni su posle projekcije preporučili ovaj film ljudi čije mišljenje cenim, tako da ću ga ipak verovatno skinuti sa neta.
Korisnikov avatar
By Misfit
Inače, gledajte Bilo jednom u Anadoliji. Dobar je film. Mrzi me sad da elaboriram.
Korisnikov avatar
By Sunce
Majkl - klasicna prica o pedofilu. Dobro obradjen profil.

Kuca tolerancije - kostimi, svetlost, fotografija, gluma - odlicni. Krivo mi je sto nije prociscen i ne dopada mi se veza sa vremenom sadasnjim. Mislim da mu je to visak. Bolje je da se zavrsio sa belim suzama.
By polarlicht4.1
E da, Alpi. Definitivno nije dobar kao Kynodontas, ali nije ni za baciti. Malo se pogubio oko sredine filma ali je nadoknadio u drugom delu, ili bar poslednjoj trećini. Nadao sam se nečem boljem, no dobro, ne može baš uvek da se pogodi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!