Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
zi topik for'ol fings giki. :pervert:

evo taman nešto za waldorf:
(već se gledao trejler, ali ovaj je... newish... sa trunkom dodatih scena, što sve znači da se bliži release date.)

cast je :love: još sam jednom prilikom i bio na tom LARP sektašenju, al nisam se usudio da podignem mač. :sigh: a i sve te nazovi strele, ipak mogu da ulete u usta... :drama:

u svakom slučaju, topik može da posluži i kao opšta rasprava o gikovima, gikovanju, i tako tome. :nerd:

pflaap! pflaap! blaze on. :sw:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Jaoooooooo..
:love:

[zaljubljena u sve sto ima veze sa epskom fantastikom, srednjim vekom etc]

Zivotna zelja mi je da drzim mac (pravi mac) u rukama. :love:
Jaoj, meni je kosa jako porasla, jer je nisam sekao više od godinu dana i postao sam pravi majstor srednjovekovnog i renesansnog uplitanja kose, mogu da izvedem neke jako komplikovane figure sa pletenicama i pramenovima.
Kad bih samo mogao da nađem neku dalmaticu da nosim, a pronašao sam i ovo:

http://www.gallowglass.org/jadwiga/SCA/Hair.html" target="_blank

A vežbam za ovo:

Slika
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2506580#p2506580]Misfit napisao:[/url]

evo taman nešto za waldorf:
(već se gledao trejler, ali ovaj je... newish... sa trunkom dodatih scena, što sve znači da se bliži release date.)

[youtube]Knights Of Badassdom trailer[/youtube]

cast je :love: još sam jednom prilikom i bio na tom LARP sektašenju, al nisam se usudio da podignem mač. :sigh: a i sve te nazovi strele, ipak mogu da ulete u usta... :drama:
:drama:
Daklem, čekam ovaj film meseeeeecima!!!!! Dobro su setili da mu daju makar 2013. kao release date. Da cast je zaista... skoro pa savršen. Fale mi Lena Headey (cos I like to perv on her :perv: ) i Felicia Day da bi bilo savršeno. No, ipak.. :hyper:
Korisnikov avatar
By Mars
[youtube][/youtube]

jel se vi zezate? ovaj petparački b-produkcijski američki humor nalepljen na ono kako oni zamisljaju epsku fantastiku?
^Eh, kako meni to fali. :uzdah: Od kad nam se Gej(M) Master zaposlio, te ga rabe pod 10-12 sati dnevno, nismo imali pošten sešn. Daklem, od avgusta. Skapaću..
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2506718#p2506718]Over_the_rainbow napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2506665#p2506665]Waldorf napisao:[/url]Fale mi Lena Headey (cos I like to perv on her :perv: ) i Felicia Day da bi bilo savršeno. No, ipak.. :hyper:
Meni Lena nekako nije za ovakve filmove.. (meni ovo mnogo vise lici na neku zescu komediju nego na horor, kako negde pisu) :nesiguran:
Što šta fali? Izuzimajući Imagine Me & You i Mrs Dalloway (i možda još neki film koji sam zaboravila), ja sam nju samo po geeky stvarima i gledala (Terminator, Game of Thrones, 300, Dredd) i slušala (po igricama i crtnima serijama). Uklopila bi se kako valja. A ume ona i da se glupira.. :love:

I da, ovo je komedija/parodija i kontam potpuno će biti nezanimljivo bilo kome ko aktivno ne FRPuje ili ne voli takav vid zabave.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Ne kazem ja da nesto fali, gledala sam je i po raznim geek serijama/filmovima, a gledala sam i stvari poput Imagine me & you, The cave..
Plus sam gledala neke snimke/intervjue gde se zaista glupira.. :love:
Zato i kazem da mi je ona vise za neke 'ozbiljnije' geek filmove cija je radnja smestena u antickom/srednjovekovnom vremenu... :love: Mada je takvo misljenje i zbog toga sto meni najduze ostaju takvi filmovi u pamcenju.

Sto se tice filma Knights of Badassdom - zanimljiv mi je trejler i gledacu ga vrlo rado kada se pojavi.. :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Tek su 3 epizode pregurali, ali čini mi se da ću ovo voleti. :love:

I ne, apsolutno to nema nikakve veze sa plavookom nerdy lezbom koja voli Dr Whoa i napija se dok pravi 1-up pečurku na svom privatnom tjub kanalu. Nikakve veze, kevemigoce..

Korisnikov avatar
By Waldorf
Sinoć sam se zaljubila u društvenu igru. Opet. :balerina:
Slika
Izgleda otprilike ovako:
SlikaSlika

Deck-building LCG (living card game, 'naći redovne, identične ekspanzije, ne finansijska uzaludnost gde se pare bacaju na duplikate ili onu jednu pobedonosnu kartu od 600 dolara) koju je dizajnirao i osmislio Richard Garfiled (Magic the Gathering). Postoji već 15ak godina, ali je tek uzletela kad ju je Fantasy Flight Games preuzeo od Wizards of the Coast, ušminkao i izdao prošle godine kada je jednostavno eksplodirala na gejmersko tržište. I to s razlogom. Jbno je predobra. Iako je koncept basically isti kao Magic, igra je mnogo izbalansiranije i mnogo više noob-friendly, i kao što već rekoh, nije finansijka rupa bez dna i navlaka za skupljanje kao Magic.
A i ja mnogo više volim cyber-punk i sf teme u igrama nego fantasy.

Daklem, ljubav na prvi shuffle. :love:

I neobično sam srećna što mi ide rođendan. :lukavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!