Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By жњ
Originally posted by Lepa Krepa

Originally posted by жњ
hvala, mada... reci to TKO, ona me prosvetlila :giggle:
:hug:
kak'a telepatija, juče sam mislila na nju... gde je ta žena diz dejz? ima li je u bg-u?

e ima je,al ni ja je dugo nisam videla.javi se kad dodjes,pa cemo je iscimati ;)

ont:

japanski flash mob :D

''
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
eo još malo beat-ova:

''

:)
Originally posted by жњ
japanski flash mob :D
idioti.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Marvin
Ovo je mnogo dobro :klap:
Originally posted by жњ
''

:hyper:

i ja sam za
Korisnikov avatar
By Dirrty
Drugi snimak iz uvodnog posta ne moze da se odgleda :nesiguran:

Prvi i poslednji su mi fascinantni :wow:
Treci mi je pomalo debilan, ali nista manje impresivan.

I ovo sa Babadonninom muzikom mi je super.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by жњ

Pada mi na pamet da organizujemo gay pride flash mob... okupimo se kao, slucajno u prolazu, izvatamo se... i pobegnemo :lol:
pa nije ni to nemoguce, imali smo i ove i prosle godine flashmob pred povorku ponosa:
http://www.youtube.com/watch?v=cfzS1h3uwlI
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
a super je! :love:

ovaj je još slađi:

''

popaje, ima li tebe međ' ljubačima? :)
Korisnikov avatar
By Srklet
prve godine ne, jer sam bio zaduzen za sve ostalo.

no, ove godine sam i ja dosao na red, kad smo imali flashmob wedding na cvjetnog trgu. :venchanje:

sljedece godine cemo flashmob poljupce prebaciti najvjerojatnije u povorku. ona se uvijek zasutavlja na trgu bana jelacica i primjetismo da homofobe koji sa strane histeriziraju posebno izludjuje kada se dva decka ili dvije cure poljube, pa cemo se onda ici masovno zažvaliti. :D
Korisnikov avatar
By bubamarica
Ovo je bas veselo. :klap:

Videla sam u Knez Mihajlovoj pre mesec dana Flash mob. Jedan tip je isao napred sa pistaljkom i kad on zapisti, svi ostanu u pozi u kojoj ih je pisak zatekao. Bilo ih je dvadesetak i izazvali su zanimljive reakcije prolaznika. :)
By жњ
Gayest flash mob, jutro :jutro:

''
Korisnikov avatar
By Madonna
imam osecaj da ce za koju godinu ljudi da se naviknu pa ce samo da kuliraju 200 razigranih osoba i produze pognute glave :grom:
:crickets:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ali kako ljudi okolo krenu da mrdaju kukućima i mlataraju rukicama.
To je najlepše :)

Tako i ja u stolici :dance:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
''

ajme!

:klap:

ovi flashmobs pokazuju da u ljudskom organizmu postoji urođena potreba za sletom (za mlađe koji/e ne znaju: http://www.youtube.com/watch?v=M0UvKkzq ... re=related), koju je socijalistička država sistemski zadovoljavala svojim godišnjim ritualima, dok su organizmi razvijeni u mrskom kapitalizmu morali da čekaju pojavu interneta i mobilnih telefona ne bi li se samoorganizovali i sebi priuštili tu satisfakciju i to uz n'akve trash bendiće. :hand:

eto još jedne razlike između brižne socijalne i nezainteresovane tržišno orijentisane države.
Korisnikov avatar
By Marvin
''

Plavokosa devojka je ugledala plastičnu flašu koju je netko ostavio pored kante za pet ambalažu, podigla je i zaradila ovacije dve hiljade ljudi!

Naime, u pitanju je bila organizovana akcija Flešmob-a u Kvebeku u kojem su usred tržnog centra doveli dve hiljade statista koji su čekali kada će se pojaviti neko ko će podići i baciti plastičnu flašu u kantu za reciklažu.

:klap: :lol:
Korisnikov avatar
By zozefin st
superkul
:marinac:
i ja bih,
mogli bi napraviti ovakav prajd

krepin snimak mi je najbolji
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!