Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Simor
"Biti zaboravljen, odbačen, proskribovan – ista je stvar. Zaborav je odbačenost. Onaj koji me zaboravlja, prepušta me ništavilu. On sarađuje sa ništavilom. Zaborav je mentalno ubistvo, ponekad možda i strašnije od fizičkog ubistva. Zaborav je rasterećenje od neželjenog. Pitanje koje ovde jedino može da se postavi jeste koja je trajnost zaborava? Ima li vraćanja, uskrsnuća?"

(Emisija nedavno emitovana na TV Vojvodine povodom godišnjice smrti Radomira Konstantinovića)
Korisnikov avatar
By V25
Da li ima negde da se skine "Filozofija palanke" u PDF-u?
Korisnikov avatar
By Mars
de si bre Dzelajza?!

:(

Ot: kad pre godinu dana...
Korisnikov avatar
By V25
Da, vid' ti nje - "Đe s misla jebi ga? Oš gore na placu?"

OT: Hvala, ću da skinem :)
By Ulix
Rade Konstantinović zaslužuje bolji i temeljniji dokumentarac. Sagovornici su neiskorišćeni, naročito Oto Tolnai.

Ali velika stvar je da je to uopšte snimljeno. Stoga ne bih da zakeram mnogo. :) :sesir:
Korisnikov avatar
By antibiotic
dopada mi se sto su na kraju izneli dilemu o "danima radomira konstantinovica" kao izazov pred palankom.

istrazivao sopstvene granice, ne verujem da zeleo da knjiga postane "prirucnik" palanci :lol: zapravo, pisao je iz licnog iskustva, koristeci bliske "modele", nikada pretenciozno ne iskljucujuci sebe iz te price, posto je i to "palanacki".
By Simor
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471108#p2471108]Ulix napisao:[/url]Sagovornici su neiskorišćeni, naročito Oto Tolnai.
Meni je, zbog mog donedavnog izliva Druge Srbije u mozak, Konstantinović bio poznat samo preko "Filosofije palanke" i tu i tamo nekog eseja. Sada sam poželeo da ga upoznam i kao romanopisca. Razmišljao sam od koje knjige da krenem, pa pošto je Oto pomenuo da je prva knjiga koju je on pročitao, doduše još kao gimnazijalac, "Daj nam danas", odlučio sam i ja odatle da počnem.

:milkacanic:
By Ulix
^ Nisam čitao Daj nam danas - ili možda jesam ali sam zaboravio, ne bi mi bio prvi put - ali jesam Ahasvera, Pentagram, Traktat o pivskoj flaši i Beket, prijatelj. Naoružaj se strpljenjem, ali isplati se.
:sesir:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2472135#p2472135]Simor napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471108#p2471108]Ulix napisao:[/url]Sagovornici su neiskorišćeni, naročito Oto Tolnai.
Meni je, zbog mog donedavnog izliva Druge Srbije u mozak, Konstantinović bio poznat samo preko "Filosofije palanke" i tu i tamo nekog eseja. Sada sam poželeo da ga upoznam i kao romanopisca. Razmišljao sam od koje knjige da krenem, pa pošto je Oto pomenuo da je prva knjiga koju je on pročitao, doduše još kao gimnazijalac, "Daj nam danas", odlučio sam i ja odatle da počnem.

:milkacanic:
Simor se emancipovao od Druge Srbije? Hip-hip-hooray! :)
By Simor
Čist sam već nekoliko meseci. :harmonika:
Korisnikov avatar
By antibiotic
:lol:

funny how sve bolje razumevanje knjige podrzumeva sve bolje poznavanje palanke.
palanka je toliko "elijenizovana" da na momente ne znam da li citam ozbiljnu "idelosku" knjigu ili neku SF pricu subotickog "cudotvorca" :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!