Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Posle duzeg niza godina, nedavno sam ponovo na malom ekranu videla Biljanu Ristic, nekada vrlo popularnu imitatorku i uopste zabavljacicu opste prakse.
Odusevila sam se kako zena dobro izgleda, mada ima 57 godina. Odmah sam se prisetila njenih show programa i ostalih kreacija kojima nas je zabavljala osamdesetih godina proslog veka.
Zena je iz politickih razloga desetak godina bila u ilegali, a sada kaze da se vraca na velika vrata.
Izgleda da cemo, pored Suzane Mancic, sada imati jos jednu seksi oldtajmerku na malim ekranima - Biljanu Ristic.
Cenite li ovu umetnicu ? Ja posebno volim razmak koji ona ima izmedju dva prednja zuba ( jedinice ). To je uvek davalo sarm njenom osmehu
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by Daliborka
Zena je iz politickih razloga desetak godina bila u ilegali, a sada kaze da se vraca na velika vrata.
:smeh: :smeh: :smeh:

A sta je njoj falilo? Jel' je neko diro?
:puzzled:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Boshko
Originally posted by Daliborka
:smeh: :smeh: :smeh:

A sta je njoj falilo? Jel' je neko diro?
:puzzled:
Pa ne znam. Ona za novine prica da je proganjana zato sto je bila zena Dusana Mitevica, nekadasnjeg visokog funkcionera i direktora nacionalne televizije.
On je smenjen posle martovskih demonstracija 1991 - ve, a tada je valjda poceo i progon njegove zene Biljane Ristic.
Korisnikov avatar
By Mars
Jedan od utisaka nedelje je i Vidovita Zorka koja takodje tvrdi da je zrtva montiranog politickog procesa protiv nje.. Dakle, Biljana Ristic samo prati modu.

I ja sam je video na TV. Ima plava sociva i Madoninu frizuru i boju kose.

Nikad me ne cudi kad neko imucan izgleda fantasticno sa 57 i 67.

Teta Daliborka, koji segment estrade ce BR da pokriva?
Znam da je pricala kako prevodi, pise i slicno...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ne znam, ali ja bih jako volela da je ponovo gledam.
Bilja Ristic je izuzetno talentovana i za glumu i za pesmu i za imitaciju i za ples....
Korisnikov avatar
By Mars
Fali nam jedan dobar show-program.

Ja imam na VHS kasetama sto su snimali moji roditelji nekad - 7 mladih, Lokice, Obraz uz Obraz, Biljanu Ristic. I sada mi izgleda kao jako dobro.

Samo da nije neki kauc i fotelje na kojima se smenjuju gosti.
Korisnikov avatar
By *deni*
Na žalost, Ristićka se istina vratila, ali nije bilo ništa od njenog spektakularnog povratka na muzičko-zabavnu scenu. :nono:
Evo jedne njene jako lepe pesme ( nije imitacija ) sa jednog od ukupno 2 albuma, koliko je snimila :

''
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa kako bi drugačije dobila prostor u udarnim terminima državne televizije za svoje šou programe ?
Nije ona bila neka ultimativna zvezda, niti je imala neki brilijantni talenat, pa da bude toliko forsirana.
Morala je da ima zaleđinu, a to je bio njezin matori muž, tada bog i batina državne televizije.
:bic:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!