Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Ulix
Mislim da se ti u stvari ne slažeš sa tim, razmisli još malo. Jer to što sam ja gore napisao, apsolutno je u suprotnosti sa uglavnom svakom rečenicom koju si ti prozborio ovde (posebno sa tvojim razmišljanjima o kiču i o jednostavnosti koja je "svima jasna" i - avaj - provincijalno posmatranje umetnosti isključivo u granicama "dobrog ukusa"). Ali dobro, sad sam se setio da ti sebi toliko protivrečiš (a da te to ni najmanje ne uznemirava) da je zaista možda i moguće da se slažeš sa mnom iako to nije kompatibilno sa onim što si ti već ovde napisao.
Korisnikov avatar
By barni011
eto ti ga sad, zar i ti

nekim ljudima zaista ne treba reci kad nesto pametno i lepo napisu, ne zasluzuju to

Ovo zadnje sto si napisao nije istina.Za ocekivati je da sad ti neces dokazati to sto tvrdis to je ovde praksa obrazovanog forumskog manijaka, a meni ne pada napamet da se bakcem sa tim, stoga predajem se

kupi pice i casti drustvo, aj brzo :party:
Korisnikov avatar
By voicesman
uf ... svaka umetnost ima 2 aspekta, jedan je subjektivan, emocionalni a drugi je, moze se reci, tehnicki. Umetnicko delo moze, sta vise i treba, da se svidi ili ne posmatracu, ali sa druge strane, postoje tehnicki aspekti kreacije koji su cesto neosporivi. Ima gomila remek dela koje sam video da se meni licno nisu dopala ali cinjenica da su tehnicki izvedena do perfekcije (kod slika recimo odnosi senki i svetla, forme, kod muzike harmonije, progresije itd).
Korisnikov avatar
By Galadriel
Mnogo mi smeta kad mi neko napljuje nešto što mi se svidelo i napada me kao da ja ne znam da je sranje. Svidelo mi se, i sranje je, i let me be. Ljudi obožaaavaju to da rade... Kao hobi im je...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!