Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Ulix
Nema se šta diskutovati - genijalac! :drama:

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Tungi
Ili su genijalniji i obdareniji oni na njegovim slikama :D
By Ulix
Tungi napisao:Ili su genijalniji i obdareniji oni na njegovim slikama :D
Slikao je on mnogo više od kurčeva po kojima je poznat.

Slika
Korisnikov avatar
By voicesman
ja obozavam njegove kolaze i skulpture, fotografije su mu nekako prosecne (doduse ne i tematika istih), ali sve u svemu lik je genijalan :D
Korisnikov avatar
By Srklet
@ulix: da, i ja ga jako volim. doduse, islo je to tako da mi se strasno svidio njegov rad cim sam ga prvi puta vidio, onda sam pak malo posumnjao u njega zato jer je i nekako razvikan, pa sam na kraju shvatio da je razvikan s razlogom, jer je genijalan. :D

enivej, cudno mi je biti na gej forumu bez topica o mapplethorpeu, pa odlucih da ga otvorim. :elvis:

inace, nedavno procitah 'just kids' od patti smith, toplo preporucujem svima koji su zainteresirani (i) za mapplethorpea.
By sncbgd
volim njegov rad i hrabrost da to izlozi u ono vreme

inace smatram da ima i boljih gay fotografa koji rade gay fotografiju
Korisnikov avatar
By Misfit
evo malo i recentne upotrebe Mapplethorpovih radova, namely fotke plesača Petera Reeda koju su Scissor Sisters metnuli na svoj poslednji album cover:

Slika
Korisnikov avatar
By Laerem
Meni je njegova najrazvikanija fotka ujedno i najbolja. A i prilicno je subverzivna:

Slika
By Hans
The Misfit napisao:evo malo i recentne upotrebe Mapplethorpovih radova, namely fotke plesača Petera Reeda koju su Scissor Sisters metnuli na svoj poslednji album cover:

Slika
Dobra fotka i fenomenalan album! :love:
Korisnikov avatar
By Misfit
uvek se razveselim na najneprikladnijim mestima kada mi ovaj cover izleti na ajpodu. :pervert:
By Hans
The Misfit napisao:uvek se razveselim na najneprikladnijim mestima kada mi ovaj cover izleti na ajpodu. :pervert:
:lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne volim crno bele fotografije. Sviđa mi se Robertova smelost, da fotografiše gole crnce i tako to, ali sem toga, ne vidim nešto naročito genijalno i zanimljivo u njegovom delu.
Video sam samo nekoliko fotografija nekog cveća u boji, to nije loše, ali opet, ništa specijalno.
By Ulix
Popeye napisao:@ulix: da, i ja ga jako volim. doduse, islo je to tako da mi se strasno svidio njegov rad cim sam ga prvi puta vidio, onda sam pak malo posumnjao u njega zato jer je i nekako razvikan, pa sam na kraju shvatio da je razvikan s razlogom, jer je genijalan. :D

enivej, cudno mi je biti na gej forumu bez topica o mapplethorpeu, pa odlucih da ga otvorim. :elvis:

inace, nedavno procitah 'just kids' od patti smith, toplo preporucujem svima koji su zainteresirani (i) za mapplethorpea.
Sećam se da sam bio praktično buvkalno oboren s nogu kad sam prvi put video njegov rad. Bilo je to u nekoj galeriji u Nujorku ili Vašingtonu, nisam više siguran gde, ali ušao sam u jednu od prostorija u galeriji i odjednom je iskočio neki džinovski kurac. :lol:

Posle sam otkrio da moja sestra ima neke knjige o njemu, pa sam seo i čitao. I zavoleo ga i nastavio da ga volim bez opterećivanja s tim da li je izvikan ili ne. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!