Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
... grad. :D
dakleM, Split je prepun srblja... počeo sam primjećivati kad sam išo s frendom na pivušu na matejušku i neko dite se sudarilo š njime i zaplelo ga u balon... a tata je ondak sramežljivo primjetio: 'upeco si čiku'...
otad samo čujem srpsku riječ kao da je feragosto ovaj puta prešo na srpsku stranu...
osobno mi je to drago jer od 91. ne vidjeh klasično jugoslavensko ponašanje na plaži kada dođeš s buljukom dičurlije, svaki komad sa svojim nečim na napuhivanje, sa hranom, sa pustim podlogama za ručnike i luftmadracima, posebnim šlapama, promjenama, rezevnim kostimima, itd...
a najbolje od svega što su sve to pokupovali u hrvatskoj... svaki komad po 200 kn... 160 kn... i uredno sve kupuju i dalje...
odakle takav standard odjednom? nije li hrvatska skupa? zašto promjena jeftinije i atraktivnije tradicionalne grčke destinacije za ovu skuplju i ustaškiju?
Korisnikov avatar
By tajfun983
Hrvatska nije skupa, vec je preskupa. Bukvalno, porez na budale naplacujete. :zacepi:
Znam jednog Srbina kojeg necete skoro ugostiti. :yes:

PS: Bio sam ti u Splitu prije 3 godine i dopao mi se grad.
By alexandermagic
Pa, znate kako, to Vam je isti mentalitet - druga vjeroispovijed cim su odabrali Split.
Civilizovani ljudi ne vuku hranu na plazu npr.

Ako su u posjetu ili na odmoru u Dubrovniku ili Zagrebu te Rijeci, za njih ima neke nade da su proeuropski nastrojeni. :galerija:
By Sixto
Kad nisu mogli zadrzati Krajinu bar primorje da vam uzmu. Srbi se ne naseljavaju. Srbi se ne sire ekspanzivno vec infiltrativno.
Taman se ponadas primarni tumor da si resio kad ono nikne metastaza negde drugo.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Ja nikad u životu nisam bila u Splitu, a mislim da nikad ni neću.
Držim se sjevernog Jadrana, no opet ni na more ne idem, nisam bila već pet godina, ne volim slanu vodurinu, cijenim svoju djedovinu u Lici i planinu.
U Hrvatskoj se nameće taj europski standard od kojeg nama trnu zubi. Evo, nedavno smo u našem gradiću dobili srpski ducan- ne šalim se, stvarno dućan sa svim namirnicama iz Srbije po pretpostavljam vašim cijenama, u naš grad je stigao spas, barem si to većina ljudi može priuštiti, svi ostali supermarketi će garant propast pošto mi svi tamo idemo . Čovjek koji se sjetio ovo napraviti je napravio poslovni potez desetljeća mada čujem da je ista praksa i u istočnoj Slavoniji i da cvjeta posao.
Običan smrtnik odjeću kupuje kod Kineza i na pijaci od again. opet nam dragih susjeda iz Bosne i Srbije.
I sad mi vas podupiremo na Europskom putu :lol: , ma držite se Rusa i pomalo Europe tako da kad nas Europa naguzi i zaduži do grla da pobjegnemo i mi za Rusima :D i vama sestre i braćo moja. ;)
U kojoj smo god uniji bili, svaka je propala, to je neki znak i za ovu , samo jedan ekonomski krah i možemo pustit pjesmu od Doorsa The end.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa znas kako, ekonomsko zlo mi dodje lakse nego drustveno
Korisnikov avatar
By gossip
kad sam procitao naslov,vec sam se "naoruzao" za raspravu kao neko ko je iz srpsko-hrvatskog braka :D
Korisnikov avatar
By stardust81
Eto, sta da kazem... Ortaku dolaze dve drugarice iz Splita za NG. Tako da ne znam kako da iskomentarisem temu... Verovali ili ne idu da slusaju Jelenu Rozgu :muzika: :opacupa: :mjuza:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!