- 21 Jun 2014, 10:37
Ako neko želi saputnike za Prag, imam vrlo povoljan aranžman od 15. do 27. jula. Naime, moj dečko i ja smo trebali da idemo sa još jednim parom, ali oni, nažalost iz objektivnih razloga, nisu u mogućnosti da putuju, pa imamo dva mesta u kolima i rezervisanu zasebnu dvokrevetnu sobu u panisonu i bila bi šteta da propadne ta rezervacija, a i nama bi se isplatilo da idemo kolima (umesto vozom i autobusom). U pitanju je 12 noćenja sa doručkom po ceni od 180€ po osobi (15€ dnevno) i put bi po osobi koštao 70€ (tamo i nazad). Krenuli bismo iz NOVOG SADA 15. jula (utorak) ujutro da bismo stigli tamo kasnije popodne (preko Budimpešte, Bratislave, Brna... standardni put), a nazad za Novi Sad bismo krenuli 27. jula (nedelja) u toku dana. Što se boravka u Pragu tiče, ne moramo se družiti sobe su zasebne, ali bar će nam put biti i povoljniji i udobniji i zabavniji.
Ako vas interesuju detalji, slobodno se interesujte i nadam se da ćemo moći da se dogovorimo
Ivan iz Novog Sada
Ako vas interesuju detalji, slobodno se interesujte i nadam se da ćemo moći da se dogovorimo
Ivan iz Novog Sada