Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By west end
Vlada Japana deliće besplatne avio-karte za 10.000 stranih turista koji odluče da tu zemlju posete u periodu od 1. aprila 2012. do 31. marta 2013. godine

VLADA Japana namerava da podeli besplatne avio-karte za 10.000 stranih turista koji odluče da Zemlju izlazećeg sunca posete u periodu od 1. aprila 2012. do 31. marta 2013. godine.

Jedini uslov je da svoje utiske sa putovanja objave na blogovima, kako bi „razbili“ mit o Japanu kao zemlji katastrofa i radijacije.

Pretendenti za besplatne avio-karte biraće se putem Interneta, a pobednici će biti određeni pošto odgovore na niz jednostavnih pitanja o maršruti i vremenu svog predviđenog putovanja. Ovi turisti će biti zamoljeni da za vreme boravka u Japanu vode blogove, na kojima će iznositi svoje utiske.

Za program besplatnih avio-karata japanska Uprava za turizam planira da rezerviše 1,1 milijardu jena, što je više od 14 miliona dolara. Japanska vlada uverena je da će se taj novac u potpunosti isplatiti. Napisi na blogovima turista će pokazati celom svetu da je u Japanu nivo radijacije u granicama normale.

Podršku japanskom turizmu ranije je objavila američka pevačica Ledi Gaga, koja je svoje obožavatelje pozvala da posete tu zemlju
:blush:
Korisnikov avatar
By Blady
Ide mi se, ali bi me mrzelo da pisem blog o tome :)
Korisnikov avatar
By Tomek
tema je o mogucnosti besplatnog putovanja u japan te mislim da je pitanje zasto bi isao ili zasto ne bi sasvim prikladno... :peace:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Јаооо диивно!
Моја, малтене животна, жеља је да обиђем Токио, ма и цео Јапан. Фасцинантна култура, људи, спој древног и савременог. :love: :love: Сексуално ослобођени, радно дисциплиновани и искрени... :love:

Мислим да ће се бирати према дужини боравка а ја не могу, због обавеза на факултету, да одсуствујем дуго.
Ово је баш лепа акција. Можда генерално и није лоша маркетиншка идеја. Могла би и Србија тако нешто у сарадњи са ЈАТ-ом да организује. Ти туристи би ипак трошили по доласку у земљу...

:srbin:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
kad i gde je prijavljivanje?

bila sam vec u japanu, isla bih ponovo
By alexandermagic
Tomek napisao:tema je o mogucnosti besplatnog putovanja u japan te mislim da je pitanje zasto bi isao ili zasto ne bi sasvim prikladno... :peace:
Ti si jedan od onih prijatnih, nekonfliktnih ljudi koji s postojanom sigurnošću postavljaju svoja pitanja? :ozbiljan:

Sad bih ti rado odgovorio, ali moj post bi sadržavao više elemenata dostatnih za opomenu (vezano za temu), a da ju dobijem ovdje je pomalo besmisleno. Na nekoj drugoj temi, i nije.
Korisnikov avatar
By Mars
Nagledao sam se žutih za deset ljudskih života.

Ostaje mi da se nadam da neka katastrofica udari na Italiju ili Francusku pa da ih onda pohodim o trošku njihovih vlada i posle blogujem utiske o tome....
Korisnikov avatar
By horus.
ja sam, svakako planirao da idem, a u ovoj varijanti ne bih morao da platim kartu... a sto se se tice blogovanja, ja sam mislio i bez njih da vlogujem, sooo n.p... :lol:

bas me zanima koji ce biti kriterijumi za odabir 10 000... :hmm:
Korisnikov avatar
By Mars
Da nad njima nije radjen nijedan rendgenski snimak u poslednjih 20 godina.

Takodje i već ćelavi, pretpostavljam...
Korisnikov avatar
By horus.
pa ko se boji radijacije, moze da ide na jug japana... osaka, nagoja... :neznam:

meni se i bez cele price oko fukusime ne ide na sever... bas i ne bih nesto preterano uvezbao jezik u komunikaciji sa ainu narodom... :drama:
Korisnikov avatar
By Mars
Bože, bože...

Živimo They Shoot Horses, Don't They?

Neki komentari po stranim sajtovima su baš tragični i recesija definitivno hara.

"please I beg of you, I’ve been waiting for over 20 years to have this happen, I’ve been dreaming of visting Japan ever since I was 6 years old and that’s over 20 years ago. please please please, I’ve been interested in the japanese calture to the point where I actually want to move to japan, I’ve been studying the langue, I’ve been studying Kanji! have you any idea how hard Kanji is?!! it’s really hard!! I want to go to Akihabara!! yes, I’ve got some bussiness in Akihabara and Nipponbashi!!, I also want to go if possable to Osaka and Kyoto I really want to go to Shibuya! I also want to go to Kobe and Yokohama and also hiroshima!…I want to see the Sakura trees! I want to go to speak to the natives and have an origini at a park….ahhh~~~ I want to walk down tokyo, I want to buy a phone!! and since I want to live there some day soon, I want to check out the real estate there and find out what I can do to affort to live there. plus I have family there, I want to see if they are alright. there so much I want to do, so please!! I beg of you, I just want to go to japan!!! I wanna go!!! besides the educational vaule, I just want to see with my own eyes and be there. I think the japanese can teach us many things and vice versa. I’m not going to be selfish and ask for 50 tickets are something like that, only three. for myself, my older sister and my father. that’s all I want. if I just had those tickets I can die the next day I truly happy person. so please please, let me have this once in a life time opportunity."
Korisnikov avatar
By Mars
horus. napisao:pa ko se boji radijacije, moze da ide na jug japana... osaka, nagoja... :neznam:

meni se i bez cele price oko fukusime ne ide na sever... bas i ne bih nesto preterano uvezbao jezik u komunikaciji sa ainu narodom... :drama:
Ja bih išao na sever da vidim plavonose majmune.

Slika
Korisnikov avatar
By Tomek
alexandermagic napisao:
Tomek napisao:tema je o mogucnosti besplatnog putovanja u japan te mislim da je pitanje zasto bi isao ili zasto ne bi sasvim prikladno... :peace:
Ti si jedan od onih prijatnih, nekonfliktnih ljudi koji s postojanom sigurnošću postavljaju svoja pitanja? :ozbiljan:
da, uglavnom prijatna i nekonfliktna osoba
alexandermagic napisao: Sad bih ti rado odgovorio, ali moj post bi sadržavao više elemenata dostatnih za opomenu (vezano za temu), a da ju dobijem ovdje je pomalo besmisleno. Na nekoj drugoj temi, i nije.
slobodno posalji u2u :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Mars napisao:
horus. napisao:pa ko se boji radijacije, moze da ide na jug japana... osaka, nagoja... :neznam:

Ja bih išao na sever da vidim plavonose majmune.

Slika

Јаоооооо, како је сладак, миш мали! :)

Хах, Кјото... Зар то просто не звучи као неко митско место из манга/аниме универзума? :)
Боже, можда се ја и пријавим за ово... :love:
Korisnikov avatar
By denbo
Blady napisao:Ide mi se, ali bi me mrzelo da pisem blog o tome :)
meni nebi, moze sto kod oce- samo neka plate kartu :lol:

e, javite ako saznate kako, kad, dje...
Korisnikov avatar
By Mars
Bio je lep članak u National Geographic...Nešto kao - majmun koji je otišao na sever, tako nešto :)

Slika

Slika
horus. napisao: ti, bese ne zivis u srbiji?
Kada sam rekao "živimo" mislio sam globalno, ne na nas u Srbiji.

To je bio moj utisak (i dalje asocijacija na film Sidnija Polaka), posle čitanja reakcija na vest o tim besplatnim kartama a koje su stizale sa svih kontinenata.
Korisnikov avatar
By deran
speedygonsales napisao: Ово је баш лепа акција. Можда генерално и није лоша маркетиншка идеја. Могла би и Србија тако нешто у сарадњи са ЈАТ-ом да организује. Ти туристи би ипак трошили по доласку у земљу...
eventualnim posetiocima dati uputstvo o oblačenju,ponašanju i obaveznom nošenju ličnog naoružanja-za svaki slučaj...
Korisnikov avatar
By speedygonsales
deran napisao:
speedygonsales napisao: Ово је баш лепа акција. Можда генерално и није лоша маркетиншка идеја. Могла би и Србија тако нешто у сарадњи са ЈАТ-ом да организује. Ти туристи би ипак трошили по доласку у земљу...
eventualnim posetiocima dati uputstvo o oblačenju,ponašanju i obaveznom nošenju ličnog naoružanja-za svaki slučaj...
Добијам нагли порив за дефекацијом када прочитам твој снисходљив пост. Претпостављам да мањак аргумената ипак мораш надоместити нечим, па што не би и иронијом...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
i jel na kraju neko otišao? ;D

šalu na stranu, drug bi trebalo da ide do Japana. da li sa ovim našim biometrijskim pasošem treba viza ili ne? (unapred zahvalna na odgovoru)
Korisnikov avatar
By bothways
Ne treba. Moj drug uskoro ide treću godinu zaredom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!