Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Stripi napisao: Kada sam 8 godina kasnije došao, istočni dio grada je postao novo središte, bio je za neprepoznati, pogotovo Potsdamer platz, sa uređenom avenijom koja je kratka ali podsjeća sa neku američku aveniju. Doduše, došao sam po zimi pa nije imao tu čar kao u proljeće ali je još uvijek bio fascinantan. Kako smo ja i snalaženje u prostoru dvije različite stvari uspio sam fulati gay četvrt tako da je i opet nisam obišao. Ipak, ima vremenaPotsdamer Platz je mesto kuda je prolazio Zid,na granici Istočnog i Zapadnog Berlina, pa je on i jedno 7-8 godina nakon pada bio obična poljana. Danas je tu Sony Zentrum , u blizini je fenomenalna Berlinska filharmonija. Pre 2. svetskog rata je tu bio trgovački kraj, sa prodavnicama i sl. No posle maja 1945. gotovo da ništa ostalo nije.
Hans napisao:Ovo?
Dodao bih i Bebelplatz i fenomenalni spomenik u znak sećanja na veliko spaljivanje knjiga 1938.
Hans napisao: Potsdamer Platz je mesto kuda je prolazio Zid,na granici Istočnog i Zapadnog Berlina, pa je on i jedno 7-8 godina nakon pada bio obična poljana. Danas je tu Sony Zentrum , u blizini je fenomenalna Berlinska filharmonija. Pre 2. svetskog rata je tu bio trgovački kraj, sa prodavnicama i sl. No posle maja 1945. gotovo da ništa ostalo nije.Heh, bar se oko nečega slažemo
Stripi napisao: Ma da, veći dojam imam spomenik žrtvama holokaustu, samo što ga ja, naravno, nisam uspio pronaćiOtkud ti to da su Nemci hladni?
I onda kažu da su Njemci hladni ljudi. Ma kurac hladni, mi smo prema njima sante leda.
Hans napisao:Mogli bismo se slagati oko svačega još, samo da isključiš prividno politički korektan mozak.Ma znao sam da je problem u meni
Hans napisao:Pa takav ih bije glas. Morti zbog rata i svega toga što su izazvali. Neam pojma, no ja nikad nisam upoznao nekog hladnog Njemca ili Njemicu. U pravilu su uvijek bili srdačni i spremni da čovjeku pomognu.
Otkud ti to da su Nemci hladni?
Elem, spomenik žrtvama je levo od Brandenburške kapije , upravo kad kreneš ka Potsdameru.Rekoh ti da smo orijentacija u prostoru i ja dvije razdvojene stvari.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342687#p2342687]hlaefdige napisao:[/url]Ne umem ni ja u Beogradu, ali umem u 100 drugih.
prevoz je uzasno jednostavan. a to kazem ja koja i dalje ne umem da se snadjem sa prevozom u beogradu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!